tiistai 4. joulukuuta 2012

Täydellinen hääkampaus!

Ah, nyt mä sen löysin! Tässä kampauksessa on kaikki mitä haluan mun hääkampaukselta. Tosin omaan kampaukseeni olen ajatellut, että sivulle lähtevät hiukset olisivat letillä eivätkä lähtisi noin ylhäältä, mutta on tääkin kyllä ihana. :) Mutta kummiskin tämä on se idea mitä lähden kampaajalta pyytämään ja sitä voidaan sitten muokkailla niin, että se on mun näköinen.

kuva: Wedding Chicks

Tällä hetkellä pohdituttaa, että mitä teen mun otsiksen kanssa. Toisaalta tekis mieli laittaa kasvatusprojekti käyntiin, mutta itse kun en tykkää pitää otsista ylhäällä, niin kasvatus on kyllä aivan tuskaa! Tai sitten annan olla vaan otsiksella, kun se on kuitenkin niin mua. Noh, onneksi tässä on aikaa vielä pohtia asiaa. :)

Näillä kaasoillakin on kyllä kuvassa aivan ihastuttavat hiukset, kukkaseppeleet on ihania!

kuva: Wedding Chicks

6 kommenttia:

 1. Ihana aukinainen kampaus kyllä! Jos uskaltaisin jättää hiukset auki, niin mullekin tulisi jotain tällaista :) Mutta mun hiuksissa ei pysy kiharat tai laineet mitenkään, niin oon päätynyt johonkin lettinutturahässäkkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mullakin on kyllä tosi itsepäiset ja suorat hiukset, mutta joskus kun aiemmin käytin klipsejä niin niiden kanssa kiharat pysyy pitkään:) mun tuurilla tosin hääpäivälle varmaan sattuu heinäkuun pahin sadepäivä, että se sitten niistä kiharoista :D

   Poista
 2. Oi että ihana! Näköjään armas kaasoni onkin tuohon yläpuolelle jo kommentoinut (: Minulle tulee just jotain tämäntyylistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tämä on kyllä tosi ihana! ja hauskaa, että teillä on hääsuunnittelut samaan aikaan käynnissä!:)

   Poista
 3. On kyllä ihan todella nätti kampaus! Jotain ton tyylistä on itteleki tulossa. Kaunista <3

  Mullon sinuull haaste blogissani ;)

  VastaaPoista