maanantai 10. syyskuuta 2012

I'm back!

Reissusta palauduttu ja oli kyllä aivan supersuper mahtava loma! Vatsalihakset on edelleen kipeät nauramisesta. Otettiin paljon aurinkoa, syötiin hyvin ja myös nesteytyksestä huolehdittiin. Saatiin myös paikallisilta melkein koko loman ajan aikamoista luksuskohteluakin, esimerkiksi privaattikyyti ravintolaan ja samalla kyydillä ravintolasta suoraan baarikadulle - ja vielä ilmaiseksi. Lisäksi paikalliset huolehtivat meistä muutenkin aivan älyttömän hyvin ja varmistivat, että meillä on kaikki kunnossa. Voin lämpimästi suositella Alanyaa lomakohteena, jos etsii aurinkoa ja hauskanpitoa. Miehet eivät olleet siellä ollenkaan niin päällekäyviä kun etukäteen pelotellaan. Ruoka oli myös aivan älyttömän hyvää. 

Nyt koittaa taas arki ja se iskeekin aika ryminällä. Huomenna nimittäin ensin 8h töitä, jonka jälkeen vielä kolmeksi tunniksi koulunpenkille. Huoh. No, tästä se taas lähtee. Onneksi perjantaina on taas uuden reissun aika, kun lähden ystävän kanssa Tukholman risteilylle. Vähän pelottaa, että miten sitä jaksaa viikon jälkeen juhlia, mutta ehkä se taas lähtee ;) 

Hääjutuista sen verran, että menen torstaina sovittamaan uudelleen sitä ihanaa pukua ja jos se tuntuu ja näyttää vielä yhtä hyvältä, ostan sen. Jipii! :)

Ja hei sydäntä lämmitti eilen illalla ihan mielettömästi kaikki te uudet lukijat sekä teidän laittamat uudet kommentit! :) Ne sai ainakin hetkeksi unohtamaan tämän kotiinpaluun ankeuden. Lisää vaan kommentteja tulemaan! :)

Loppuun vielä kuvia kauniista häistä. 



















kuvat: Style Me Pretty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti