torstai 13. syyskuuta 2012

Hääpuku ostettu!

Otsikko sen jo kertoo - hääpuku ostettu! Sovitin pelkästään sitä mekkoa, johon ihastuin viime kerralla ja edelleen se tuntui juuri siltä oikealta. Joten mitä sitä turhaan miettimään ja mekko laitettiin tilaukseen! Mekko ei ole yhtään sitä mitä lähdin hakemaan, mutta se on kyllä niiiin kaunis ja niin mua. 

4,5 kk pitää odottaa ennenkuin pääsen seuraavan kerran mekkoa sovittelemaan ja samalla katsotaan korjaukset ompelijaa varten. Tällä hetkellä mekkoon ei onneksi tarvitse tehdä muita korjauksia kuin helmaa hieman lyhentää ja haluan mekon taakse sen lenksun, jonne laahuksen voi kiinnittää myöhemmin iltasella. Nyt ei siis passaa lihoa yhtään vaan enemmänkin pitää panostaa kiinteytymiseen ja ei kai muutama miinuskilo haittaa mitään ;)

Jotenkin tosi outo olo, että se on nyt ostettu ja sitä ei tarvitse enää pohtia! Mutta toisaalta oon taas tosi helpottunut ja en voisi olla tyytyväisempi mekkoon. Mekon löytäminen kävi kyllä todella helposti ja yksi kaasoistanikin ihmetteli, että miten helposti ja nopeasti löysin sen oikean mekon. Mutta niinkuin sanotaan, kyllä sen tietää kun SE OIKEA osuu kohdalle. :) Ihanaa!

Tumblr_m8mwk2nrky1r0osev_large
kuva: weheartit.com

Käytiin kauppareissun yhteydessä katselemassa sormuksia ihan huvin vuoksi. Iskin silmäni heti Sandbergin M-38 -malliseen sormukseen. Sormus on hyvin yksinkertainen mutta tooodella kaunis. Vähän niinkuin mekkokin ;) En osaisikaan kuvitella sormessani mitään hirveää timanttimöhkärettä. Sormus jäi kuitenkin vielä kauppaan, sillä meillä ei oo mitään kiirettä vielä sormuskaupoille. Ajattelin muutenkin oottaa Kuopion häämessuja, jotka järjestetään lokakuussa sekä Helsingin häämessuja tammikuussa, sillä niistä voi saada hyviä tarjouksia. 

kuva: Sandberg.fi

Huomenna lähdetäänkin tyttöjen reissulle Tukholmaan, joten viikonlopun ajan blogin puolella on hiljaista :) Palaillaan taas ensi viikolla! 

Ihanaa viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti