keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Me

Noniin, eli ehkä olisi ihan hyvä kertoa hieman meistä tähän väliin... 

Eli me olemme M&M ja asumme pääkaupunkiseudulla. Iältään olemme reilu parikymppisiä, mutta kuitenkin alle kolmekymppisiä. Meidän tarina on alkanut vuonna 2005, jolloin tutustuttiin ihan kohtalon ansiosta. Tutustuttiin toisiimme rauhassa netissä ja puhelimessa jutellen, sillä meidän välillä oli melkein 300 km. Helmikuussa 2006 mä matkustin sitten sulhon luokse ja siitä se meidän juttu sitten lähti. Meidän molempien vanhemmat olivat aluksi meidän juttua vastaan. Ei sen takia, ettei toisen vanhemmat olisi tykänneet toisesta (kai?) vaan heitä hirvitti meidän välimatka. Nyt ollaan kuitenkin saatu kuulla heiltä, että onneksi emme tällä kertaa kuunnelleet heitä :)

Puolitoistavuotta matkusteltiin toistemme luokse suunnilleen joka toinen viikonloppu. Kaukosuhde toimi meidän kohdalla hyvin, mutta ilman luottamusta ja kärsivällisyyttä se ei olisi onnistunut. Ensimmäiset vastoinkäymiset koettiin vuonna 2006 kesällä, kun sulho lähti armeijaan. Mutta siitä selvittiin! 

2007 syksyllä muutin sitten sulhon kanssa Helsinkiin. Sulho lähti opiskelemaan, minä pidin välivuotta ja menin töihin. Ensimmäinen vuosi samassa asunnossa ei ollut myöskään mikään helpoin. Sulho vietti opiskelijaelämää ja rillutteli riippumatta siitä oliko arki vai viikonloppu. Mä kävin töissä ja yritin jotenkin saada aikani kulutetuksi. Mulla ei tässä vaiheessa ollu mitenkään liikaa kavereita Helsingissä, sillä kaikki vanhat rakkaat ystävät jäivät vanhaan kotikaupunkiin. Mutta tästäkin jotenkin kummasti selvittiin :) Tilannetta helpotti se, että minäkin pääsin sitten syksyllä 2008 aloittamaan koulun ja sain elämääni vähän uusia tuulia ja siitä lähtien yhteiselämä on sujunut aika hyvin. Tietenkin hyviä ja huonoja aikoja tulee kaikille :)

Toukokuussa 2011 matkustimme sitten Madridiin, jossa sulho polvistui meille "tärkeällä" paikalla ja minä tietenkin suostuin heti kuin tajusin mitä tässä nyt tapahtuu. :) Kirjoitamme kihlauksesta ihan oman postauksen myöhemmin... 
Ja nyt ollaan tässä. Häitämme juhlitaan siis 13. heinäkuuta 2013. Häitä emme halunneet viettää vielä tänä kesänä, sillä viimeinen vuosi on ollut aika kiireinen meille molemmille opiskeluiden ja töiden vuoksi ja emme halunneet ruveta kiireellä häitä suunnittelemaan. Nyt on toisella opiskelut finaalissa ja toisellakin melkein, joten nyt on enemmän aikaa ja energiaa ruveta keskittymään häiden suunnitteluun! :)


Loppuun vielä, että vaikka meillä on ollut myös huonoja aikoja ja emme ole aina olleet varmoja, onko meidän suhteella tulevaisuutta, niin olen todella onnellinen että kaikesta ollaan selvitty ja nyt ollaan tässä emmekä ole luovuttaneet. Ja voin kertoa ainakin omasta puolestani, että oon ihan hemmetin onnellinen tällä hetkellä! Reilut kuusi vuotta yhteistä elämää takana, koko loppuelämä edessä:)


- M&M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti