keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kirkko

Vaikka asummekin Helsingissä, päätimme järjestää häämme Savossa. Näin siksi, koska suurin osa molempien sukulaisista on sieltä kotoisin ja ajattelimme, että ystävien on helpompi matkustaa pääkaupunkiseudulta Savoon kuin sukulaisten. Itse olen kotoisin Pieksämäeltä ja sulhasen suku taas on kotoisin Varkauden suunnalta, joten ne olivat vaihtoehtoinamme. Rupesimme karkoittamaan Pieksämäen, Varkauden sekä Leppävirran seutujen kirkkotarjontaa.

Kävimme ensin katsastamassa Leppävirran kirkon, joka vei kyllä samantien sydämeni. Kirkko on todella kaunis, niin sisältä kuin ulkoa. Leppävirran kirkossa on todella pitkä käytävä ja pakko sanoa, että pelkkä ajatuskin minusta ja isästäni kävelemässä kirkon käytävää pitkin sai herkistymään :) 

Tässä hieman kuvia kirkosta:
Käytiin kuitenkin tsekkaamassa myös Pieksämäen Uusi kirkko vaikka päätös kirkosta oltiinkin jo aikalailla tehty. Uusi kirkko on myös ihan kaunis, mutta hieman vaatimaton verrattuna Leppävirran kirkkoon.

Kuvia kirkosta:
Yksi ihana kirkko on myös Ristikiven kirkko, joka sijaitsee Partaharjussa. Kirkon erikoisuus on se, että siitä puuttuu katto. Kirkko on vain hieman riskialtis, jos vaikka hääpäivänä sattuu satamaan vettä tai häitä ennen tulee joku hirmumyrsky. :)
Mutta näistä vaihtoehdoista päädyttiin siis, ylläriylläri, Leppävirran kirkkoon. Kirkon varasimme jo alkuvuodesta ja meidät vihitään siis 13.7.2013 klo 14! :)

- M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti