maanantai 21. toukokuuta 2012

20.5.2011

Viime vuoden toukokuussa matkustettiin Madridiin. Me molemmat olimme halunneet käydä Madridissa jo pidemmän aikaa. Me molemmat ollaan aivan hulluja Serranon perhe -faneja, joka vain lisäsi innostusta päästä käymään Madridissa. Madrid valloitti mun sydämen täysin, mutta tapahtui matkalla jotain muutakin, mikä teki matkasta ikimuistoisen.Kolmantena matkapäivänä meidän oli tarkoitus etsiä oikea Serranon talo, eli talo, jossa Serranon perhe sarjassa asuu. Päivä oli älyttömän lämmin ja matka talolle oli pitkä. Jossain välissä kävelymatkaa alkoi tuntua, että emme ikinä löydä kyseistä taloa, sillä kaikki talot olivat niin samannäköisiä. Jossain vaiheessa olimme varmoja, että olimme kävelleet jo Serranon talon oli ja päätimme kääntyä takaisin. Kävelimme toisella puolella katua, josta talot hahmotti paljon paremmin. Ja tadaa....Siinä se oli! :D Samalla kun talo oltiin tunnistettu oikeaksi, mieheke polvistui ja kosi. Tämä tyttönen meni aivan hämilleen ja hetken kun hengittelin ja olin varma etten pyörry, pystyin suostumaan kosintaan, tietenkin. :) Kosinta tuli täysin yllätyksenä, vaikka olinkin sitä osannut omalla tavallaan odottaa ja kaveritkin arvaili ennen matkalle lähtöä, että etten vaan tulis sormuksen kanssa takaisin. Ja paikka kosinnalle oli mitä mainioin! Vaikka jotkut saattavatkin ihmetellä, että miksi juuri tuollaisella paikalla, mutta paikka oli meille hauskalla tavalla todella merkityksellinen ja sehän siinä on tärkeintä. :) Ja tuosta hetkestä eteenpäin on ollut vieläkin ihanampi katsella Serranon perheen elämää ja aina kun talo pilkahtaa ruudussa, ei voi olla hymyilemättä.Vapinasta, sydämen tykytyksistä ja onnen itkuista selvittyäni kysyin miehekkeeltä heti, että kysyitkö isältä kättä. Olin tehnyt kauan sitten jo sulholle selväksi, että haluan kunnioittaa sitä perinnettä, että isältäni kysytään kättä ennen kuin hän minua kosii. Ja onnekseni hän olikin sen tehnyt ja samalla muutuin taas monta kertaa onnellisemmaksi, sillä kyseinen ele on todella tärkeä minulle, mutta tiedän sen merkitsevän myös isille todella paljon! 


kuinka ihana vihkipaikka tää ois!
Sitten vaan tekstaria menemään äidille, anopille sekä parhaimmille ystävilleni. Yhdeltä parhaista ystävistäni odotin shokkireaktiota, mutta olikin suuri positiivinen yllätys, että hän oli todella onnellinen meidän puolesta. Puhelin täyttyi hyvin nopeasti onnitteluviesteistä ja anoppikin avasi skumpan (tai pari? ;)) ilouutisten johdosta! Äidilleni kosinta tuli täydellisenä yllätyksenä ja kuulemma hän myös itki onnesta. Äiti oli juossut kertomaan isälleni ja isä oli vain todennut, että hän tiesi jo. :) 
Kihlasormus on ihan yksinkertainen kultasormus. Vihkisormuksesta haluan sitten hieman erilaisemman. Sormukset kävimme heti Suomeen päästyämme kaiverruttamassa ja tekstiksi sormuksiin tuli sulholle "siempre tuyo" ja minulle "siempre tuya". Se on espanjaa ja tarkoittaa ikuisesti sinun, johon siis myös bloginkin nimi viittaa.


Pidimme kihlajaiset kummankin vanhemmille, jossa joimme lasit skumppaa ja äitien kanssa aloitimme jo vähän hääsunnitelmia. ;) Lopuksi otettiin parit kuvat muistoksi. Kavereille pidimme myös omat juhlat, joissa juhlittiin meidän kihlautumista, mutta myös minun synttäreitä sekä ihan yleisesti vain kaikkea mukavaa. 
Ja eilen vietettiin meidän 1-vuotis kihlajaispäivää. Ei kyllä juhlistettu sitä mitenkään erikoisesti, kun molemmat oltiin aika väsyneitä viikonlopun juhlinnoista, mutta pääasia että vietettiin se yhdessä sängyssä makoillen ja katsellen jääkiekkoa. :) Seuraava matka tehdäänkin kesäkuussa Barcelonaan, jossa voidaan juhlistaa paremmin tätäkin. Aika on mennyt ihan hurjan nopeasti ja en uskalla edes ajatella, miten nopeasti seuraava vuosi tulee menemään ja sitten kohta juhlitaankin jo meidän häitä. Suunnittelu on tähän mennessä ollut enemmänkin haaveilevaa suunnittelua, vaikka pari varausta ollaankin jo tehty. Mutta niistä enemmän tulevissa postauksissa! :)

Loppuun vielä kuva, joka ainakin sai hymyn mun kasvoille. :)
- M&M

1 kommentti:

  1. Ihana tarina kosinnan taustalla ja tosi romanttinen! Hyvä että linkkasit tän postaukseen, ois muuten saattanut jäädä lukematta <3

    VastaaPoista