keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Häämatka - check !

Jee! Eli tosiaan saatiin nyt sulhon kanssa päätettyä, että lähdetään  häämatkalle Sisilian Taorminaan. Ei vaan päästy siitä Sisilian viehättävyydestä yli ja vaikka Portugali olisi ollut myös hyvä vaihtoehto, vei Sisilia tällä kertaa voiton. Matkalle lähdetään 16.7 eli häiden jälkeisenä tiistaina. Keretään siis tulemaan sopivasti takaisin Helsinkiin ja keretään hetki hengähtää kunnes pakataan taas kamat kasaan ja lähdetään! 


Hotelliksi valikoitui Monte Tauro (****+), joka sijaitsee Finnmatkojen sivujen mukaan "Taorminan parhaalla paikalla". Kaikista hotellin huoneista avautuu aivan uskomattoman näköinen maisema. Hotelli sijaitsee myös aivan lähellä Taorminan keskustaa. Finnmatkojen sivuilla kerrotaan myös, että italialainen filmitähti Nino Manfredi loi hotellin rakkaudenosoituksena vaimolleen. ;)Ah! En malta odottaa, että päästään kiertelemään pitkin pikkuruisia katuja, katselemaan ihmisvilinää viinilasillisen parissa sekä tietenkin nauttimaan aivan uskomattoman ihanasta ruuasta! Tarkoitus olisi myös vuokrata auto ja lähteä katselemaan lähiseutuja. Luulen, että Sisiliassa häämatkasta ei voi tulla muuta kuin romanttinen! Matkasta ei tule säidenkään puolesta kovin kylmä, sillä heinäkuussa Sisilian keskilämpötila on 33 astetta. :D 

Nyt voidaankin sit alkaa suunnittelemaan häämatka vol. 2:sta, jonne lähdemme talvella ja joka suuntautuu jonnekin kaaaauas! 

kuvat: Finnmatkat

8 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että joku muu on saanut häämatka asiat kuntoon. :)

  Meillä tämä tuntuu olevan se kaikkein vaikein osuus häävalmisteluissa.:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, onko teillä mitään ideaa siitä mihin päin lähtisitte?:) Ja on tosiaan kyllä hyvä fiilis, kun saa taas yhden asian vetää to do-listalta yli!

   Poista
 2. Innostuin sun kuvista niin paljon et mekin ruvettiin vakavissaan harkitsemaan sisiliaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe! vaikka en oo ikinä Sisiliassa käynytkään, niin voisin suositella silti paikkaa, kaikki on nimittäin kehunu sitä :)

   Poista
 3. Mä oon asunut italiassa 1,5 vuotta ja olis kyllä ihana palata sinne:) kattelin just noit matkoja sinne ja siellä olis kyllä vaikka mitä ihania vaihtoehtoja:) Varo vaan, saatetaan lähteä samalla koneella:D Sisilia olis meille kyllä mitä täydellisin kompromissikohde:) Mies ei halua euroopan ulkopuolelle, haluaa historiaa ja maisemia. Minä kaupunkielämää ja rantoja:) Kaikki samassa paikassa:) Ja vielä kohtuu hintainen kohde:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin kuulostaa hyvältä! Ja jos samaan koneeseen satutaan, niin voidaanpa sit puida hääpäivää, sulhotkin tykkäis varmasti. ;D

   Poista
 4. Taormina on aivan mahtava! Tosi romanttinen, kaunis ja hienostunut! Aivan loistava valinta!

  VastaaPoista