sunnuntai 13. tammikuuta 2013

6kk ja häämessuilua!

Tänään oltiin siis Wanhan Sataman Mennään Naimisiin -häämessuilla. Kukaan kaasoista ei syystä tai toisesta päässyt osallistumaan, mutta onneksi sain sulhon mukaani ja hyvinhän messut meni niinkin. :) Messuilla oli taas vaikka mitä, mutta meidän ei tarvinnut keskittyä kuin sormuksen ja sulhon puvun etsimiseen. Olisihan siellä ollut vaikka mitä kivoja hääpalveluita tarjolla, mutta niistä ei meille ole oikein mitään hyötyä, kun pidämme häät kuitenkin Savon suunnalla ja suurin osa ollaan jo varattu. 

Mutta sulhon pukua lähdettiin etsimään ja se löytyi! Puku löytyi Niinattaresta ja sulho on katsellut tuota kyseistä pukua jo pidemmän aikaa ja nyt sulho varmistui siitä, että se on SE puku. Eli nyt vaan aikaa varaamaan Niinattareen! :) Näin munkin puvun siellä rekissä ja olisin niin halunnut mennä hiplaamaan sitä! Mutta pidetään salaisuus nyt loppuun asti sulholta :) Alla kuva sulhon puvusta ja hintaa tuolle kokonaisuudelle tulee 499 €. 

TUMMA PUKU-PAKETTI, THEO
kuva: Niinatar

Vihkisormus oli toinen, mitä lähdettiin messuilta etsimään ja kyllähän se oikea sieltä löytyikin! Paljon tuli sormuksia kokeiltua, mutta yksi tietty sormus jäi mieleen kummittelemaan. Kokeilin paljon erilaisia sormuksia, hyvin siroja ja yksinkertaisia sekä sitten vähän jykevämpiä isommilla timanteilla. Noi isommat sormukset ei ollut yhtään mua, joten lopulliseksi sormukseksi valikoitui siis hyvin yksinkertainen ja siro, mutta silti hyvin näyttävä sormus. Olin ajatellut, että ottaisin vihkisormuksen valkokultaisena vaikka mun kihlasormus onkin keltakultaa. Valitsemani sormus on keltakultaa, mutta timanttirivin ansiosta se näyttää ihan valkokultaiselta. Sormus on Estetika-mallistosta. Hintaa sormuksella oli 1529€, mutta alennuksen jälkeen sen hinnaksi jäi 1070€, joka sopi myös sulhon lompakolle. :) 

Nimettömän turvotuksesta huomaa, että muutama sormus tuli kokeiltua... 

Kuvan sormus oli minulle hiukan iso, joten siksi se ei vielä asetu niin kauniisti tuon mun kihlasormuksen kanssa. Mutta kun sormus on oikean kokoinen, niin se on aivan täydellinen! Ihanaa, että yksi iso asia on taas hoidettu alta pois :)

Tänään on myös tasan 6 kk häihin ja sen kunniaksi käytiin häämessujen skumppabaarissa juomassa yhdet lasilliset kuohuvaa. Puolen vuoden päästä tähän aikaan mä olenkin rouva H, jännittävää! :)

Mitäs muut messuilla olleet tykkäsitte messuista? Tarttuiko mitään mukaan? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti