lauantai 1. syyskuuta 2012

Sovitus- ja matkafiiliksiä!

Noniin, ensimmäinen sovitus koettu ja oi että, olipa jännittävää! Aamulla oli perhosia vatsassa aivan hirrrmuisesti.

Olin todella tyytyväinen Niinattareen palveluun. Heti liikkeeseen astuttua tuli sellainen tervetullut olo ja jännitys hävisi samantien. Ensin sai itse katsella pukuja ja merkata lemppareimmat. Mä olin kirjoittanut lapulle noi neljä pukua, jotka esittelin aiemmin ja ylläri ylläri - mitään niistä ei löytynyt myymälästä! Mutta ei hätää, Niinattaressa oli paaaaljon ihania pukuja! Hieman pettynyt olin, kun en päässyt sovittamaan mun kaikeista lemppareinta pukua, mutta myyjä löysi melkein samanlaisen puvun.

Sovitin varmaan 6-7 pukua, joista 3 nousi ehkä ylitse muiden. Top 2 mekkoihin ylsi kaksi TÄYSIN erilaista mekkoa. 

Toinen oli Ronald Joycen mekko, mallia 61017. Mekko oli todella raskas, sillä mekon alla oli todella paljon tylliä. Mekossa oli samanlaiset kukkaset kuin puvussa, jota hehkutin etukäteen täälläkin. Kirjailut olivat vain edessä hieman erilaiset. Kysyin myyjältä, onko pukua mahdollista keventää ja myyjä kertoi, että alla olevat tyllit voidaan poistattaa jolloin puku laskeutuu luonnollisemmin kun alla on vain alushame.


61017

Toinen mekoista oli taas hyvin yksinkertainen ja kapea. Mekko oli myöskin Ronald Joycen, malli 17505. Yllätyin itsekin, että ihastuin tämänlaiseen mekkoon ja tässä mekossa tuli se  kuuluisa "TÄÄ SE ON"-olo. Mekossa oli tosi nätit kirjailut ja mekko oli myös takaa tosi nätti. Huoh, se oli ihana...

Kuviakin otettiin, mutta niitä en voi tänne laittaa, sillä sulhokin tätä blogia tarkkailee.  Haluisin NIIIIN pistää kuvan ja näyttää teille, miten ihana se mekko oli takaa sekä etumuksen yksityiskohdista, mutta en viitsi. :) jos joku kiinnostu puvusta ja haluu nähdä tarkemmin, niin voin lähettää kuvia sähköpostiin!  

En viitsi sitten laittaa edes Niinattaren sivuilta kuvaa tänne blogiin kyseisestä mekosta, että säilyy puku yllätyksenä loppuun asti sulholle. :) Uteliaat voi googlettaa mallin! 


Jotenkin tosi helpottunut olo ja nyt voi hyvin mielin lähteäkin sitten tyttöjen kanssa reissuun! Lähdetään siis neljän hengen tyttöporukalla Turkin Alanyaan viikoksi rentoutumaan - ja ehkä hieman juhlimaankin. ;) 

637484cae5f611e1b5561231380f91a6_7_large

Tiedossa ainakin löhöilyä auringossa, kylmiä juomia, meressä lillumista, hyvää ruokaa, pitkiä iltoja, laatuaikaa ystävien kanssa, naurua, erilaisia drinksuja, auringonlaskuja, alotteluja ja laittautumista tyttöjen kanssa, shotteja, yöuinteja, venereissuja jne..... Ehkä myös vähän hääjuttuja, sillä kaikki neljä tyttöä sattuvat olemaan kaasojani :) Ihanaa! Ei olla tehty minkäänlaisia suunnitelmia reissulle vaan mennään ihan fiiliksen mukaan :) 

Palataan viikon päästä! 

EDIT: kaasojen mielipiteiden ja kuvien katsomisen jälkeen oon tullut siihen tulokseen, että taisin löytää mekkoni! :) Kyllä sen vaan tietää kun se oikea osuu kohdalle! jes! Pitää reissun jälkeen varata heti aika uuteen sovitukseen.

6 kommenttia:

  1. Ihanaa että olet löytänyt unelmien mekon!! kyllä sen vaan tietää kun se oikea osuu kohalle ;)

    Toi kuvan mekko on todella ihana ( 61017 ) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä tosi kaunis, mutta siinä oli ehkä vähän liian paljon kaikkea mulle :) mut joo, on kyl helpottunut fiilis ja nyt oonkin menossa taas keskiviikkona sovittelemaan tota unelmien pukua!

      Poista
  2. Käytkös kurkkamassa minun blogiani, löydät sieltä tunnustuksen sinulle! :)

    VastaaPoista
  3. Täältäkin löytyi hääpäiväkaima:) Mukava päästä lukemaan blogiasi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jes hyvän päivän olette valinneet! ;) sait myös uuden seuraajan blogillesi!

      Poista