keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Polttareista

Vaikka häihin on vielä aikaa, pyörii tulevat polttarit silti mielessä. Varsinkin kun sulho saa vinkkauksia bestmaneiltaan, niin pakostikin alkaa miettimään omiaan. Oletan siis, että minulle järjestetään polttarit, kun tytöt ovat pyytäneet minua jossain vaiheessa antamaan listan ihmisistä, joiden haluaisin osallistuvan polttareihini.

En ole aivan älyttömästi miettinyt mitä polttareiltani haluaisin, mutta vähän kuitenkin. ;) Mitään tarkkaa selostusta siitä mitä haluaisin ja mitä en missään nimessä haluaisi en aio tähän kirjoittaa, sillä tiedän kaasojen lukevan tätä blogia. 


Tumblr_lponymxotj1qm41cpo1_500_large

Tärkeintä minulle olisi se, että mahdollisimman moni tärkeä ystäväni pääsisi osallistumaan, myös kauempaa Suomesta. Minulle tärkeintä polttaripäivässä on viettää laatuaikaa ihanien ystävien parissa ja ehkä kokea yhdessä jotain aivan uutta. Nimenomaan yhdessä.

Yhden kaasoni kanssa tästä jo puhuinkin, että haluaisin että tekisimme porukalla jotain hauskaa yhdessä, ei niin että muut katselevat ja morsian tekee, oli se sitten zumbaa, tankotanssia, carting-ajelua, seinäkiipeilyä, naurujoogaa jne. En tietenkään tarkoita, että koko päivän aktiviteetit pitää tehdä yhdessä, sillä polttareissa on varmaan aina jotain, mitä morsiamen pitää tehdä yksin. 


7184059203_d867279497_b_large

Minusta olisi myös hauska, jos päivässä olisi joku teema tai idea, jonka ympärille päivän aktiviteetit rakentuisivat. Esimerkiksi häissä jossa olimme heinäkuussa, morsian oli suorittanut "vaimomatskua"-listan. Siinä ei siis ollut mitään perinteisiä ruuanlaitto ja sukan kutomis -juttuja vaan siihen oltiin keksitty erinäisiä juttuja mitä vaimona ollessa voi kohdata. Siinä oli esimerkiksi joku vauhdin hurmaa -tyyppinen kohta, jolloin morsian oli viety cartingradalle. Toivoisin päivältä myös yllätyksellisyyttä! 

Illalla olisi ihana päästä tyttöjen kanssa yhdessä rentoutumaan jonnekin mökille, kylpylään tai jonnekin, missä olisi mahdollisuus saunoa. Päivä on kuitenkin varmaan aika raskas, joten olisi ihana päästä tyttöjen kanssa kunnolla puhdistautumaan ja rentoutumaan ennen loppuillan rientoja, oli ne sitten jossain baarissa tai sitten ihan vain oman porukan kesken! :) Ja mitä nyt tarvitaan kunnon tyttöjen iltaan, hyvää musiikkia ja paljon kuplivaa! 

Tumblr_lndgaxnz621qai4jho1_500_large

Mitä sitten EN halua ja tämän olen tehnyt selväksi tytöillekin. En missään nimessä halua, että minut puetaan johonkin naurettavaan asuun (pukeutumisessa itsessään ei siis mitään pahaa, se ei minua haittaa) ja viedään Espalle nolaamaan itseni ja keräämään ihmisiltä rahaa todella epätoivoisin keinoin ja mikä ei edes naurata ihmisiä vaan enemmänkin ärsyttää. Tämä on ainoa mistä loukkaantuisin polttareissani, muuten annan vapaat kädet! :D

Tärkeintä kuitenkin polttareissa, että saan viettää laatuaikaa ihanien tyttöjen kanssa! Ja kaasoni tuntien tiedän, ettei päivästä tarvitse nauttia kuivin suin. Lisäksi toivoisin tietenkin paljon aurinkoa ja iloista mieltä kaikilta! Siitä on täydellinen polttaripäivä tehty! :) Luotan 150% siihen, että kaasoni tuntevat minut sen verran hyvin, että osaavat järjestää juuri minulle täydelliset polttarit. Ja vaikka he eivät olisikaan järkänneet mitään erikoisempaa ohjelmia, uskon että meillä olisi siltikin erittäin hauska päivä! Joten ei paineita tytöt :)

8023775432_1b902bb807_c_large

PS. Yritän saada sulhon kirjoittamaan omista polttaritoiveistaan!

kuvat: We heart it

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti