perjantai 31. elokuuta 2012

Perhosia vatsassa

Huomenna siis on se päivä, kun menen ensimmäistä kertaa sovittamaan hääpukuja! Mua jännittää ihan kamalasti, en tiedä yhtään miksi. Ehkä tää koko häätouhu tulee taas hieman todellisemmaksi ja tulee tunne, että mä ihan oikeasti olen menossa naimisiin. Mulla on oikeasti perhosia vatsassa ja olo on samanlainen kuin pienenä joulupukkia odottaisi. :) 

Sovitusaika on siis varattuna Niinattareen klo 11.00 ! Mukaan lähtee kaksi kaasoistani. Katotaan mitä sovituksesta tulee, kovasti toivon että SE mekko löytyisi jo huomenna tai ainakin pari hyvää vaihtoehtoa, joita voisi sitten myöhemmin käydä vielä sovittelemassa. Mun mekon pitää olla täydellinen ja sen pitää aiheuttaa se WOW-reaktio minussa sekä kaasoissa. Onneksi Niinattaressa kuulemani mukaan saa ottaa valokuvia, joten niitä voi sitten ehkä huomen illalla katsella selväjärkisenä tai sitten viimeistään lentokoneessa, kun lennellään kohti Alanyan hiekkarantoja. Tosin huomenna illalla yksi sovituksessa mukana olleista kaasoistani tulee meille yökyläilemään ja veikkaan, että juodaan viinilasillinen tai kaksi, joten se siitä selväjärkisyydestä. Jotenkin voin kuvitella, että mekkojen fiilistely jää lentokoneeseen ja huomenna keskitytään fiilistelmään ainoastaan tulevaa matkaa :)

Mutta tässä  nyt vielä kerran mekot, joita lähden huomenna innolla sovittamaan:


Vanha tuttu, mutta ah-niin-ihana! En voi vaan tarpeeksi hehkuttaa tätä ja pettymys on kyllä suuri, jos tää onkin ihan kamala... Toivon, että noi kukkasetkin näyttää kivalle! 

HÄÄPUKU 61013 IVORY

Aika samantyylinen kuin edellinen, tykkään! 

HÄÄPUKU 66001

En ois ikinä uskonu että tykästyn tämänlaiseen mekkoon, mutta noh... joku tässä vain on.

HÄÄPUKU 66003

Yksinkertaisen kaunis!

Huomasinpa muuten, että aika Ronald Joyce-linjalla mennään. Noh, Ronald Joycen puvut ovat kauniita, minkäs sille mahtaa :)

Iskeekö mikään näistä mekoista teihin? 

Kuvat: Niinatar.fi

2 kommenttia:

  1. Kaikki näistä iskee! :D Omat suosikkini silti varmaan eka ja viimeinen - aivan upeita pukuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, toivotaan että puvut näyttää luonnossa myös yhtä upeilta ja että joku nousee ylitse muiden, muuten tulee valinnan vaikeus!

      Poista