keskiviikko 19. syyskuuta 2012

First look -kuvaus

Me olemme sulhon kanssa niin vanhanaikaisia, että näämme toisemme ensimmäistä kertaa vasta alttarilla. Nukumme siis viimeisen yömme "sinkkuina" erillään emmekä nää hääaamuna. Jenkkien hääsivustoilla on ruvennut pyörimään yhä enemmän First Look -kuvia. Idea on minusta aivan ihana ja kuvat ovat todella herkkiä. Toivon, että joku ikuistaa  sitten kameralle minun sulhoni ilmeen alttarilla, kun isäni kanssa kävelen kirkon käytävää pitkin häntä kohti. :) 



modern-canada-wedding-051

sweetlittle-wedding-041

breebarham-wedding-031


kuvat: Google

Näettekö te sulhonne kanssa vasta alttarille vai menettekö esimerkiksi valokuvaukseen ennen vihkimistä? 

8 kommenttia:

  1. Me aiotaan tehä toi sama!:) Mun mielestä on ihana kunnioittaa joitakin perinteitä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mäkin oon joitakin hääperinteitä kovasti vastaan, mutta tää on se perinne, mistä haluan pitää kiinni!

      Poista
  2. Me nukutaan häitä edeltävä yö eri osoitteissa, mutta kuvataan ennen kirkkoa, eli nähdään sulhasen kanssa vasta siellä kuvauspaikalla.:)

    VastaaPoista
  3. Emme missän nimessä mene ottamaan kuvia ensin:) Eli näemme vasta alttarilla:) Tuo first look kuvaus on ihana idea:) Olis kiva toteuttaa se noin ennen kirkkoon menoa, kivassa miljöössä, mutta haluamme nähdä tosiaan toisemme vasta alttarilla:) Ja mekin yövymme viimeisen yön eri paikoissa:) Tarttee vaan hommatta kirkkoon hyvä kuvaaja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mun mielestä tämä olisi kans ihana idea toteuttaa, mutta jotenkin haluan pitää siitä kiinni, että nähdään vasta kirkossa! sulhollekin kerroin tämäntyyppisestä kuvauksesta, niin se oli ihan järkyttynyt ja kysyi, että "ai eiks me nähäkkää kirkossa ensimmäistä kertaa???" :D

      Poista