maanantai 13. tammikuuta 2014

Puoli vuotta
Tasan puoli vuotta sitten klo 14:00 kirkon ovet aukesi ja Yiruman Kiss the rain alkoi soimaan. Silloin ainoa ajatus oli, että nyt ei saa kompastua ja kunnon itkuun ei saa purskahtaa. Jännitti ja tärisytti niin paljon enkä oikein muista tuosta tilanteesta kovin paljoa. Kun kohtasin sulhon käytävän päässä, mun sisälle tuli ihanan rauhallinen ja turvallinen tunne. Noin puoli tuntia myöhemmin oltiin jo sanottu toisillemme tahdon. <3 

Ja niin tahdomme edelleen! Tämä puoli vuotta on mennyt ihan älyttömän nopeasti ja välillä herää siihen ajatukseen, että häh menikö ne häät jo. Välillä iskee haikeus ja haluaisi tuon kaiken takaisin, mutta toisaalta taas... näin aviovaimona on erittäin hyvä ja onnellinen olla, vaikkei se nyt hirveästi avovaimona olosta poikkeakaan. 

Pahoittelen jälleen kerran, että blogi on jäänyt sivulle. Se on kyllä monesti ollut ajatuksissa, mutta sitten se on taas jäänyt. Nyt LUPAAN että kirjoittelen tänne ainakin niistä kiitoskorteista sekä siellä oli muutama toive, joihin ainakin pyrin vastailemaan. 

Ainiin, ihanaa uutta vuotta kaikille ja tsemppiä kaikille vuoden 2014 morsioille! Ei käy kateeksi ;) no ei vaa, nauttikaa suunnitteluajasta! 

6 kommenttia:

 1. Toi kuva on niin ihana! <3 Toivottavasti jaksat bloggailla kaikki loppuun ja jatkaisit tietty bloggailua muutenkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritys on kova ;) eiköhän se tästä taas lähde pikkuhiljaa! <3

   Poista
 2. Blogiasi on ollut mukava seurailla, kesän 2013 morsian itsekin :)

  Käyhän osallistumassa arvontaan: summer-suvi.blogspot.fi/2014/01/haavieraskirjaideointia-seka-arvontaa.html

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi sinulla ja kauniit häät olette viettäneet! Minulla olisi sinulle monta kysymystä. Olemme menossa naimisiin kesällä 2016 ja olemme mieheni kanssa ihastuneet tähän samaan paikkaan missä tekin juhlat piditte. Olen lukenut blogisi läpi melkein kokonaan ja yrittänyt kerätä vinkkejä ylös :) lähinnä mua kiinnostaa tuo yöpymis mahdollisuus? Montako teillä oli vierasta yötä? Miten järjestitte aamupalat? Kerroit jossain postauksessa,että ostitte tuoleihin jotkut valkoiset huput. Olisikohan teillä ne vielä tallessa?:) kiitos jo etukäteen. Toivottavasti jaksat vastata<3 -heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitatko mulle s-postia niin pystyn kertomaan tarkemmin! :) mutta tähän voin jo sanoa, että en voi muutaku suositella kyseistä juhlapaikkaa!

   Poista
  2. Saitko sähköpostini? :) -Heidi

   Poista