tiistai 26. marraskuuta 2013

Kiitokset kaasoille ja bestmaneille!

Heippa hei pitkästä aikaa! Blogi on jäänyt vähän taka-alalle, mutta täällä ollaan taas! Ajattelin tulla nimittäin kertomaan teille meidän viime viikonlopusta, kun kaikki kaasot ja bestmanit kokoontuivat meille viettämään yhteistä iltaa.Mietittiin aika pitkään sulhon kanssa, että miten haluttaisiin kiittää meidän upeita apureita. Mikään kiitoslahja ei oikein tuntunut hyvältä ja mietittiin aluksi, että oltaisiin viety kaasot ja bestmanit ravintolaan syömään ja tarjottu heille ruoat siellä. Mutta tässä vaiheessa mietittiin heti tietysti kustannuksia ja tajuttiin, että aika kalliiksi saattaisi tulla. Tässä vaiheessa kun ei vielä tiedetty, että olisiko meillä kenties jo uusi kämppä alla, sillä kaikki ylimääräinen raha tulee menemään siihen tarkoitukseen.

Noh sulhohan on ihan erinomainen kokki, joten siitähän tää vaimo sai ajatuksen! Eli miksei tarjottaisi kolmen ruokalajin illallista täällä meillä? Ja näinhän me päätettiin tehdä. Tän illan järkkääminen meni sen takia näinkin pitkälle, sillä yhdentoista ihmisen aikataulut on aika hankalaa sovittaa yhteen, joten varattiin päivä niin pitkälle, että kaikki ehtivät pyytää sen vapaaksi. Ja onneksi kaikki pääsivätkin! :)

Ruuista ei valitettavasti ole kuvia, se kun unohtu siinä kaikessa hässäkässä! Tää meidän pikkukeittiö kun ei ole mitenkään ihanteellinen tämmöselle isolle illalliselle :D Mutta alkupalana meillä oli tomaatti-mozzarella -salaattia, tomaattikeittoa sekä pestoleipiä. Pääruokana meillä oli sulhon itse tekemää kebabia - kanaa sekä nautaa. Ja kebabin kanssa tarjolla tortillalättyjä, fetagratinoituja vihanneksia, tzatsikia sekä muuta kaikkea pientä mitä tortillojen väliin nyt voi vaan laittaa. Jälkkärinä meillä oli kahvikuppiin tehtyä mutakakkua sekä sen päälle vadelmasorbettia. Sekä tietenkin kahvia ja avec halukkaille. Alkumaljana oli skumppaa ja ruokajuomana punkkua tai valkkaria tai sitten jokainen sai nautiskella omia juomiaan.Ja ai että ruoka oli kyllä hyvää, kiitokset kaikesta rakkaalle sulholle :) Kaikilla tais olla mahat aika täynnä ruuan jälkeen ja hetki jouduttiinkin sulattelee ennenkuin siirryttiin seuraavaan ohjelmanumeroon. Meillähän oli häissä videokameranurkkaus, jonne sai jättää terveisensä ja nyt julkistettiin parhaimmat videot kaasoille ja bestmaneille! Ne oli kyllä ihan superhauskoja ja kaikki nauro vedet silmissä! Hauskinta oli kyllä nähdä ero alkuillasta kuvattujen ja siinä aamukolmen aikaan kuvattujen terveisten välillä! :D Loppuillasta päädyttiin Bakersiin ja viihdyttiin siellä pilkkuun asti. Oli kyllä ihan todella hauska ilta ja oli ihana kokoontua "viimeistä" kertaa tällä porukalla! Tää ilta taas muistutti siitä, miten huippuporukka meillä oikeesti olikaan kasassa, ei voi liikaa hehkuttaa! <3 Kuvatkin ovat aika mielenkiintoisia loppuiltaa kohden...
Ja terkkuja sille tulevalle sulhaselle, joka tuli kertomaan Bakersissa, että hänen morsiamensa lukee tätä blogia! Ja erityisterkut tietysti tulevalle vaimolle! ;) näitä kommentteja on aina kiva kuulla! 

Palaillaan taas piakkoin kiitoskorttien merkeissä, jotka saatiin vihdoin ja viimein lähetettyä. Eihän siihen mennytkään kun melkein 4kk, ups... :) 

1 kommentti:

  1. Aivan ihania kuvia! Näistä kyllä huomaa, että huippu porukka teillä on tosiaan ollut häissä mukana <3
    Ja kiitoskorteista odotetaan postausta!

    VastaaPoista