keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Hääviikon ohjelma

Otsikko huijaa vähän, sillä aloitan hääviikon ohjelman jo tämän viikon perjantaista, mutta ei anneta sen häiritä... :)

Perjantai 5.7
- Vihkipapin tapaaminen klo 15.00 Varkauden kirkossa. Tarkoituksena siis käydä läpi vihkikaava sekä todennäköisesti pappi haluaa myös tietää jotain meistä. Tätä odotan innolla, sillä pappimme on aikamoinen persoona eikä mikään tiukan linjan pappi ja tekee varmasti vihkimisestä rennon ja meidännäköisen. Oon niin onnellinen, että saimme papiksemme sen kenet halusimmekin! 

Lauantai 6.7
- Toivottavasti ei mitään ohjelmaa! Toivon vaan taivaalta paljon aurinkoa, että päästään rannalle löhöömään ja ottamaan aurinkoa ennen kiireistä hääviikkoa! Yritän pitää lauantain myös häävapaana. Aina kannattaa yrittää. ;)

Sunnuntai 7.7
- Kuulutukset Leppävirran kirkossa klo 10.00. Meidän piti ensin kuunnella kuulutukset Helsingissä, mutta sitten ajattelimme, että onhan se nyt paljon tunnellisempaa saada kuulla ne tulevassa vihkikirkossamme. Kuulutuksia kanssamme kuuntelevat myös vasta riparilta päässeet sekä heidän sukulaisensa ;)
- Kuulutusten jälkeen menemme sulhon vanhempien mökille hieman fiilistelemään kuulutuksia sekä pitämään paltsua hääviikon puuhista. 

Maanantai 8.7
- Kampaaja ja koekampaus klo 11.00. Tästä todennäköisesti lisää maanantaina :) 
- Tapaaminen pitopalvelun kanssa klo 16.00. Vinkkejä mitä pitopalvelulta pitäisi muistaa kysyä? 

Tiistai 9.7
- Toivottavasti ohjelmassa paljon aurinkoa, rentoa oleilua ja hyvää mieltä :) Sulho todennäköisesti valmistaa meidän tiekyltit.
- Realistisesti todennäköisesti jännitys (ja stressi) kasvaa ja hoidetaan viimeisiä järjestelyitä ja ostoksia.

Keskiviikko 10.7
- Sama ku tiistaina!
- Ainakin yksi kaaso saapuu mökille.

Torstai 11.7
- Koemeikki klo 13.00. 
- Kirkkoharjoitukset Leppävirran kirkossa klo 15.00. Kirkkoharjoituksiin mennessä on saapunut jo kaikki kaasot yhtä lukuunottamatta sekä ainakin pari bestmania. Kirkkoharjoituksiin tulee myös pianistimme, vanhemmat sekä veljenlapseni. 
- Joskus iltapäivästä päästään jo laittamaan meidän juhlapaikkaa kuntoon ja yritetään laittaa se niin valmiiksi kuin mahdollista. Loput bestmaneista ja viimeinenkin kaaso saapuvat juhlapaikalle heti kun ehtivät! 
- Jossain vaiheessa pitäis myös käydä kaasojen kanssa mun mekon pukeminen läpi! Kokeiltiin sitä kyl jo mun vanhempien kanssa maanantaina, mutta en pistä vastaan jos saan laittaa sen vielä ennen h-hetkeä päälle ;)

Perjantai 12.7
- Klo 9.30 kynnet kuntoon.
- Kynsien laiton jälkeen viimeistään juhlapaikalle viimeistelemään paikkoja! Kaksi kaasoista jää mökille leipomaan muffinseja.
- Jossain vaiheessa iltaa mennään varmaan mökille porukalla ja poistutaan siitä sitten kaasojen kanssa hotelliin yöksi ja pojat lähtevät juhlapaikalle. 

Lauantai 13.7
- THE DAY, jota onkin jo odotettu! <3 

Huhhuh, perhoset lisääntyy päivä päivältä ja meinaa itku tulla jo pelkästä ajatuksesta. Ihan kohta! <3

2 kommenttia: