keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Praha, here we come!

Jee! Huomenna matkustetaan siis sulhon kanssa Prahaan ja tullaan myöhään maanantaina sieltä takaisin kotiin. Jatketaan siis viime viikonloppuna alkanutta laatuaikaaa vähän uusissa maisemissa. Tää miniloma tulee kyllä niin oikeaan kohtaan. Töissä on ollut aika haipakkaa ja mieli alkokin jo olemaan loman tarpeessa!


Prahassa tarkoitus olisi siis ällösöpöilyn lisäksi myös syödä ja juoda hyvin sekä harrastaa pienimuotoista shoppailua. Mun ostoslistalla on kaiken ei-niin-tärkeän-lisäksi mm. hääkengät sekä häälaukku. Enkä tietenkään pistä pahakseni jos sattuisin korutkin sieltä löytämään. Noi kengät olisi kuitenkin se ykkösjuttu, sillä haluan päästä pian ompelijalle korjauttaa mun pukua! Ja onhan sulhon joululahjaksi antama kenkälahjakorttikin vielä käyttämättä. ;)

Sunnuntaina vietetään sulhon kanssa myös 7. vuosipäivää ja juhlistetaan sitä niinkin hienosti kuin menemällä katsomaan jalkapalloa! Tän matsinhan piti siis alunperin olla lauantaina, mutta se onkin yllättäen sunnuntaina. Tänään tosin työkaverille sanoin, että veikkaan että sulho on vain ensin maininnut matsin olevan lauantaina, jotta on saanut mut lähtemään kattomaan sitä ja nyt kun myöntävä vastaus matsiin on tullut, on matsi siirtynytkin yllättäen sunnuntaille. ;) No mikäs sen parempaa kuin mölyävät miehet (kai siellä naisiakin on!) ja euron maksava kalja. No mennään me juhlapäivälliselle ennen matsia ja syödään sitten ns. virallinen juhlaillallinen sitten lauantaina. 


Odotan kyllä innolla matkaa, ihana päästä hetkeks pois arjesta ja koko Suomesta! Ja parasta tietysti on päästä viettämään laatuaikaa sulhon kanssa. :) Se kun meinaa nykyään jäädä liian vähäiseksi molempien kiireiden vuoksi. Toivotaan, että säät suosii, varsinkin silloin sunnuntaina! 

Palataan siis ensi viikolla! Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

kuvat: Google

6 kommenttia:

  1. Mukavaa matkaa! Praha on kaunis paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja joo oon kuullut pelkkää hyvää Prahasta :)

      Poista
  2. Ihanaa reissua! Toivottavasti löytyy kengät ja laukku :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa ja rakkauden täyteistä lomaa! :) Olisi yksi postausehdotus teillä on takana jo 7 yhteistä vuotta ja häät tulossa joten voisitko tehdä postauksen aiheesta pitkän ja onnellisen parisuhteen salaisuus? Ennen kaikkea miten suhde säilyy hyvänä ja intohimoisena vielä alkuhuuman jälkeenkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jossain vaiheessa voin kirjotella aiheesta vaikkakaan en mikään parisuhdeneuvoja ole, mutta omasta kokemuksesta. :)

      Poista