perjantai 6. heinäkuuta 2012

Pikakuulumiset

Heippa kaikki! Tulin ihan vain nopeasti kertomaan, että saatiin juuri se pappi, kenet haluttiinkin!! Kyseinen pappi on ollut aikoinaan kastepappini ja ajattelin, että olisi hienoa saada hänet vihkimään meidät. Viimeksi kun käytiin kaasojen kanssa katsomassa kirkkoa, kysyin kirkkoa esitelleeltä naiselta että onko mahdollista pyytää toisesta kunnasta pappia ja milloinkohan tämä tulisi tehdä. Nainen sanoi, että samantien että et ole yhtään liian ajoissa jos vuotta aiemmin varaat papin. 

Minä sitten reippaana tyttönä soittelin Varkauden seurakuntaan, josta ei minulle lukuisista yrityksistä huolimatta vastattu ja laitoin vielä sähköpostia, josta selvisi että henkilö, jolta papit varataan, on ilmeisesti lomalla. Otettiin sitten sähköpostitse yhteyttä suoraan pappiin ja pari päivää sitten pappi vastasi ja lupautui vihkipapiksemme! JEEE :) superhieno juttu ja nyt taas saatiin asioita vähän eteenpäin.

Nyt sitten pitäisi löytää joku toinen numero johon soittaa ja kertoa, että kyseinen pappi on lupautunut meille vihkipapiksi :) Pakkohan siellä seurakunnassa on kesälläkin jonkun olla kyseisiä asioita hoitamassa! 

Mutta tällaiset nopeat kuulumiset tällä kertaa :) 

- M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti