tiistai 3. heinäkuuta 2012

Karkkibuffet

Alusta asti minulle on ollut selvää, että haluan häihimme karkki-/herkkubuffetin perinteisten hääkarkkien sijaan. Buffettiin haluan erilaisia suloisia karkkeja sekä yksi kaasoistani on luvannut tehdä suussasulavia muffinsseja! Kaaso oli tehnyt niitä omille synttärijuhlilleen ja olisitte nähneet minun ja toisen ystäväni ilmeen, kun maistoimme muffinseja ensimmäistä kertaa! Myös eräs kaasoistani haluaa tehdä häihimme jotain hyvää ja tarkoitus olisi tässä lähiaikoina istua alas hänen luokseen muiden kaasojen kanssa ja maistella hänen tekemiään herkkuja, nami! 

Tässä hieman inspiraatiokuvia karkkibuffettiin:

Spring Candy Buffet

Spring Candy Buffet

Baby Girl Shower Candy Buffet

Cherry Blossom Candy Buffet

Pink Candy Buffet

White Candy Buffet

White Candy Buffet

Kuka voi vastustaa? En minä ainakaan!


Tässä vielä haat.fi sivuston vinkit karkkibuffettiin:

* Varaa herkkuja riittävä määrä, mutta muista ettei leivosten ja karkkien ole tarkoituskaan kestää koko iltaa. Herkkubuffetin voi avata kun kahvi laitetaan tarjolle. 

* Tee pöydästä toimiva asettelemalla tarjoiltavat niin, että vieraat voivat ottaa niitä kahdesta suunnasta. Näin jono kulkee sulavasti eteenpäin.

* Valitsemalla teemavärit saat buffetista tyylikkään ja kauniin. Muista, että useista nameista voi ottaa käärepaperit pois!

* Muutama vaihtoehto leivoksista riittää - satsaa ennemmin muutamaan taatusti hyvään herkkuun. Hyviä vaihtoehtoja ovat cupcakesit, cake popsit, macaronsit, teemaan sopivat keksit ja esimerkiksi suklaa- ja marjaleivokset. 

* Etsi karkkeja (jos aikatauluihin sopii) alennusmyynneistä. Varsinkin joulun jälkeen on hyvä hetki lähteä namikierrokselle. Muista kuitenkin katsoa päivämäärät.

* Saat pöydästä kiinnostavan kun asettelet herkut erikokoisille- ja korkuisille tarjottimille, astioille, purkeille ja purnukoille. Korkeuserojen ansiosta kaikki herkut pääsevät myös oikeuksiinsa. Esimerkiksi Ikeassa on paljon edullisia vaihtoehtoja, mutta kannattaa myös hyödyntää lähipiirin kätköt. 

* Muista hankkia kauhat tai muut ottimet joka herkulle.

* Viimeisen silauksen loihtivat etiketit. Herkuille voi itse keksiä nimet ja teettää etiketit valmiina tai askarrella ne itse. 

* Jos herkkupöydässä on suklaaleivoksia tai muita suklaisia nameja, voivat kesähelteet olla niille liikaa. Varmista ainakin leivosten tekijältä, miten ne kestävät lämpötiloja.

* Sijoita herkkupöytä paikkaan, jossa se pääsee oikeuksiinsa ja vieraat voivat sitä ihailla. Muista sanoa valokuvaajalle etukäteen, että herkut pitää ikuistaa ennen kuin kukaan koskee niihin. 


Onko siellä muita joille on tulossa karkkibuffet ? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti