torstai 1. elokuuta 2013

Meidän hääpäivämme: Tutustumisleikistä ruokailuun

Hääpäivän tarinoinnit jatkukoon! Eli tosiaan isän puheen jälkeen oli ensimmäisen ohjelmanumeron vuoro, jonka kaasot ja bestmanit olivat kehitelleet. Ensimmäisenä ohjelmanumerona oli tutustumisleikki, jossa vieraita pyydettiin nousemaan ylös aina kun kerrottu väittämä kosketti heitä. Mukana oli mm. sulhasen sukulaiset, morsiamen sukulaiset, molempien lapsuudenystävät, sulhasen kanssa jalkapalloa pelanneet, morsiamen kanssa laivalla olleet sekä alle 30vee sinkkumiehet. Jostain kumman syystä laivakohdassa melkein kaikkien meidän kavereiden kädet nousi ylös ja viimeisessä ihana veljenpoikani nousi myös ylös. :D Tutustumisleikki oli todella hauska ja aiheutti vieraissa hilpeyttä niinkun kuvista voidaan huomata!

Vieraille oltiin myös etukäteen jaettu kynät pöytään ja vieraita pyydettiin kirjoittamaan lapulle adjektiiveja. Adjektiivien tarkoitus selviää myöhemmin! 

Tutustumisleikin jälkeen olikin ruokailun aika. Koska meidän tilat oli aika ahtaat, päätettiin järjestää ruokailu niin, että vieraat hakevat ruokaa pöytäkunnittain eikä niin, että kaikki lähtevät samaan aikaan joka saa aikaan ruuhkan ja kaaoksen. Tämä toimi todella hyvin! 


Ruoka oli kyllä tosi hyvää ja tässä välissä varmaan hyvä kohta muutenkin kehua meidän pitopalvelua! Kaikki hommat hoituivat tosi hyvin eikä valittamista ole! Pitopalvelusta huomasi kyllä kokemuksen ja heillä oli aivan loistavia ideoita mitä ei itse olisi osannut ajatellakaan. 

Meidän menu oli aika perinteinen ja se koostui muun muassa barbecuepossusta, kolmesta eri salaatista, kylmäsavulohesta, lohirullista, savuporonapeista, kasvisgratiinista jne. Oli kyllä tosi hyvää! :)

Ruokajuomina meillä toimi perus alkoholittomien juomien lisäksi valko- ja punaviini. Ensimmäiset lasit tarjoiltiin pöytään, mutta muuten viini haettiin omatoimisesti viinihanoista. Viininä meillä oli Espiritu de Chile, joka on kyllä tosi hyvä perusviini! Nekin vieraat, jotka eivät pahemmin viinistä pidä, kehuivat viiniä. Samoin meidän alkumaljat saivat paljon kehuja ja alkumaljanahan meillä oli Sovetskoje Igristoje Sweet. Kyseistä kuohuviiniä ei valitettavasti myydä alkossa, mutta jos matkustatte esimerkiksi Tallinnan puolelle, suosittelen ostamaan ja maistamaan kyseistä kuoharia. On muuten hyvää! :)

Napsittiin sulhon kanssa murkinat aika nopeasti massuun eikä käyty edes santsikierroksella, sillä lähdettiin heti syötyämme ottamaan kuvia valokuvaajan kanssa, josta seuraavassa postauksessa lisää! :) 

Kuvat: Henri Pylväs. Ethän kopioi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti