torstai 30. toukokuuta 2013

My baby is home!

Eilen mulla oli siis puvun loppusovitus ja oli ihanaa päästä pukemaan puku taas päälle! Mua jännitti taas, että meneekö se puku kiinni vaikkei vaa'an numerot olekaan noussut. Tää kevät on vaan niin pahaa aikaa kun koko ajan tekisi mieli grillailla ja ottaa siinä samalla yksi sidukka.

Mutta! Puku meni täydellisesti kiinni ja muutenkin se istui aivan täydellisesti. Puvun alla oleva kiristysjuttu piti vielä laittaa kaikista kireimmälle, jes! ;) En jaksanut raahatakaan koruja taikka laukkua mukaan, mutta vielä vaan jaksoin ihastella, että miten hyvin ne kengät oikeesti sopiikaan siihen pukuun - tosin eihän ne ihan hirveesti sieltä puvun alta näy, mutta onpahan ainakin itsellä hyvä fiilis :D 

Kaaso kyseli viimeisiä vinkkejä puvun pukemiseen ja sitä pitääkin kyllä harjoitella ennen itse hääpäivää, kun siellä on niin monta kohtaa, jotka pitää suoristaa täysin ettei puku jää ryppyyn.

Hetken ihastelin pukua peilistä ja sitten se jo riisuttiinkiin ja laitettiin pussiin. Oli todella outoa ottaa puku vihdoin liikkeestä pois, mutta se fiilis oli kyllä niin loistava enkä pystyny lopettaa hymyilemistä! Tunsin kyllä itseni vähintään yhtä onnelliseksi mitä Korppu eilen kirjoitteli tuntemattomasta morsiamesta, mutta en tiedä miten se näkyi ulospäin kun yritin vaan välttää sitä, ettei puku kosketa maata! Mutta oli kyllä sellanen olo, että teki mieli huutaa koko maailmalle, että mää meen ihan kohta naimisiin! 

Onneksi mun ei tarvinnut lähteä kuljettelemaan pukua julkisissa, vaan sulho tuli vastaan parkkikselle. Niinattaresta mentiin sulhon ja kaason kanssa katselemaan vielä sulhon ja kaason poikaystävän jalkapallomatsia. Matsin jälkeen ajeltiinkin Otalammelle sulhon porukoille ja jätettiin mun hääpuku sinne. Sulhon mummi oli myös kylässä, joten pitihän sitä pukua hänellekin vilauttaa ;)

hääpuku käsissä on helppo hymyillä!


Nyt mä lähdenkin kaverin kanssa kaupungille ja toivottavasti saatais hieman aurinkoakin! Ihanaa päivää kaikille! :)

PS. Huomenna on viimeinen päivä vastata meidän kutsuihin. Ilmoittautuneita on tällä hetkellä 77/113, että "muutamaa" odotellaan vielä. Muutama peruminenkin on tullut, mutta oon niin onnellinen, että melkein kaikki meidän kutsutuista kavereista on osallistumassa meidän häihin! :)

6 kommenttia:

 1. Se oli jotenkin äärimmäisen hienoa ja jännää, kun sai tuoda puvun kotiin ekaa kertaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei sitä fiilistä voi oikein sanoin kuvailla! :)

   Poista
 2. Ooooooooooi! Mä en kestä!!! Voi ihanuutta ja onnea et oot saanu puvun kotiin <3 varmasti oot upea näky ollut!

  VastaaPoista
 3. Meillä vähän sama.. Rsvp päivä 1.6. ja vastauksia tullut vasta muistaakseni 63/120.. :D Mutta kaipa ihmiset sitten vaan jättävät aina ilmoittautumisen ihan viime tinkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se näyttää olevan yllättävän vaikeeta tarttua siihen puhelimeen ja ilmoittaa tulostaan/ettei pääse vaikka ihan tekstiviestitse! :D

   Poista