sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Ilta kaasojen kanssa

Torstai oli ihana päivä! Sen lisäksi, että ulkona oli aivan ihana ilma niin kaikki kaasot tulivat tähän meille askartelemaan paikkakortteja ja kakkukoristeita. 

Aloitettiin urakka hieman pienemmällä porukalla, sillä kaksi kaasoa pääs tulemaan vasta vähän myöhemmin. Otettiin ihanasta ilmasta kaikki irti ja vallattiin meidän parveke. Ja tää hommahan meni niin, että kaasot hoiti askartelut ja mä sain keskittyä auringonottamiseen. Mulla on oikeesti maailman parhaimmat kaasot!
Kun paikkakortit oltiin saatu askarreltua niin kaikille iski hirrrmuinen nälkä ja päätettiin pistää grilli kuumaksi! 


Ja toki kun on häätapaamisesta kysymys, niin asiaan kuuluu tietysti myös skumppa! 


Kun oltiin saatu masut täyteen, niin joukkoon liittyi myös loputkin kaasoista. Ja samaan aikaan alkoi myös Suomen peli, joten askartelut sai jäädä sivuun! Ja olipahan matsi voi että!! Olisin myös halunnu, että joku jääkiekon asiantuntija olis ollu kuuntelemassa meidän kommentteja pelistä. :D 


Erätauoilla paneuduttiin sitten taas askarteluihin ja tällä kertaa vuorossa oli kakkukoristeet! Meille kakkukoristeeksi tulee myös jo parissa muussakin blogissa esitellyt glittersydäntikut. Jokainen teki yhden sydämen ja niistä tuli superhienoja! Ei saatu tehtyä niitä kuitenkaan ihan loppuun asti, kun liima ei ollut meidän kanssa oikein yhteistyössä. Mutta tässä hieman sneak peak -kuvia sydämistä! Laittelen sitten parempaa kuvaa, kun ollaan saatu koristeet täysin valmiiksi.


Loppuilta menikin sitten aika hileisissä tunnelmissa, sillä sitä hilettä tuntu olevan aivan joka paikassa! Hileiden lisäks meidän loppuiltaa viihdytti myös Viidakon tähtöset ja yksi kaasoista jäi vielä yökyläänkin. Aivan huippu päivä siis!

Nyt odotankin jännityksellä ens viikonloppua, sillä sulho sekä yks kaasoista on järjestänyt koko viikonlopulle jotain ylläriohjelmaa, sillä tämä neiti täyttää sitten seuraavan viikon maanantaina 25vee! Perjantaina sulho on pyytäny mua olemaan valmis klo 16 jälkeen ja lauantaina taas mun pitää olla kaason luona klo 16. O-ou, aika jännittävää!

PS: Olipa jännittävä tuo Suomen matsi tänäänkin. Tänä vuonna ei menny nää pelit ihan nappiin, mutta ensi vuonna uus yritys! 

2 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä ihania ystäviä. :) niin ja tervetuloa 25:sten joukkoon ;) ei tää ookaan niin kauheeta, kun alkujärkytyksestä toipuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Muistankin sun kriiseilyt ton iän suhteen! :D mun ahdistus on pysyny yllättävän pienenä! ;D

      Poista