maanantai 13. toukokuuta 2013

2 kuukautta!

Eli kuten otsikkokin sen jo kertoo, tänään on tasan 2 kuukautta meidän hääpäiväämme! Kaksi kuukautta, huhhuh! No mutta missä mennään?

Asiat ovat ihan hyvin hanskassa tällä hetkellä. Nyt näiden seuraavan kahden kuukauden aikana pitäisi ostaa viimeisetkin häätavarat; saippuakuplat, karkkibuffetin lasipurkkit, karkkibuffetin karkit, kertakäyttöastioita, wc-korin tavarat jne. Mutta ei paniikkia, nämä hoituu kyllä! :) Ajattelin jättää nuo wc-korin hankinnat tms. vasta heinäkuulle, kun mulla alkaa loma ja lähden Savoon. Niitä ei nimittäin oo mitään järkeä raahata täältä Helsingistä asti, kun samat tavarat löytyy lähempääkin.


Lisäksi tässä on tulossa kaikenmaailman tapaamisia. Saatiin vihdoin ja viimein yhteys meidän pianistiin ja hän ehdotti, että tapaisimme vasta hääviikolla meidän kirkossamme. Tarkoituksena käydä läpi haluamamme kappaleiden tempot ja muutenkin käydä läpi meidän vihkikaava. Toivotaan, että päästään vihkikirkkoomme harjoittelemaan pianon kanssa, sillä meidän viralliset kirkkoharjoitukset papin kanssa tulevat olemaan eri kirkossa. Papin tapaaminen meillä on perjantaina viikkoa aiemmin. Ja tosiaan emme tapaa pappiamme omassa vihkikirkossamme vaan Varkauden kirkossa, sillä vihkipappimme työskentelee pääasiassa siellä. Pitää mennä omalla ajalla ja porukalla käymään seremonia läpi sitten omassa vihkikirkossamme. 

Valokuvaajakin pitäisi tavata viimeistään kesäkuussa ja samoin DJ'tä. Valokuvaajamme asuu tosiaan Jyväskylässä, joten tapaamisen järjestäminen on hieman hankalampaa, mutta onnistunee! Onneksi DJ asuu pääkaupunkiseudulla. Lähdetään myös 28. toukokuuta tiistaina käymään päiväseltään Leppävirralla kukkakaupassa, josta tilaamme kukkamme. Niinkuin aiemmin kerroin, kukkakauppa ei ota puhelimitse tilauksia vaan haluavat tehdä sen kasvotusten. Lähetin heille sähköpostia, jossa oli kuvat haluamistani kukista, mutta onhan se tilaus toki hyvä käydä läpi myös ihan kasvotusten. Joten matkustetaan sitten tämän takia 300km suuntaansa :D Mutta mitäpä sitä ei häiden takia tekisi? Myös pitopalvelun kanssa pitää järjestää tapaaminen ja todennäköisesti se menee heinäkuulle ellei sitten pidetä puhelinpalaveria.

decorate a tissue box for all those tears at the wedding ceremony

Mun pitäisi myös jossain vaiheessa sopia koemeikki ja -kampaus ja nekin tulee menee kyllä heinäkuulle. Lisäksi mun pitäis käydä otattamassa nyt ne geelikynnet jossain, että ehdin tottua niihin ennen häitä. 

Seuraavat kaksi kuukautta pitävät sisällään myös paljon askartelua ja kaikki askartelutarvikkeet on nyt hankittu! Urakan purkaminen aloitetaan tämän viikon torstaina, kun ainakin kaksi kaasoani tulevat meille askartelemaan. Pitää ehkä varata jääkaappiin hieman kuplivaa niin eikös hommat ala viimeistään silloin sujumaan ;) 

Appivanhemmat ovat nyt hommanneet meille myös kaikki alkoholilliset juomat, minun ja sulhon tehtävä on huolehtia alkoholittomista juomista. Istuttiin muuten nyt lauantaina alas yhdessä mun vanhempien sekä sulhon vanhempien kanssa ja saatiin kyllä ihan hyvin asioita sovittua ja käytyä läpi! 

This is absolutely beautiful

Ensi viikon torstaina tapaamme kaasojen ja bestmanien kanssa ja tarkoituksena on käydä asioita läpi sekä harjoitella meidän yhteistä ylläriä. Lisäksi mun pitää pikkuhiljaa saada tietää hieman hääpäivän ohjelmasta tai pikemminkin erilaisten ohjelmanumeroiden kestosta, jotta osataan tehdä vähän aikataulua hääpäivää varten. Alustava aikatauluhan meillä jo on, mutta sehän tulee muuttumaan vielä. Eikä tarkoituksena olekaan tehdä mitenkään kovin tarkkaa, mutta jonkinlainen pohja on hyvä olla. Paljon on kyllä asioita mitä pitää käydä kaasojen ja bestmanien kanssa läpi, mutta paljon on myös asioita joita ei vielä tässä vaiheessa pysty sopimaan. No mutta tarkoitus on sopia vielä kesäkuulle tapaaminen kaikkien kanssa ennen kuin tämä tyttö lähtee "loman" viettoon Savoon!  

Tulipas sekava postaus, mutta ainakin nyt voidaan sanoa että asioita ollaan ihan hyvin saatu hommattua, mutta onhan tässä vielä paljon kaikenlaista! Mutta onneksi tässä on vielä se kaksi kuukautta aikaa, joten eiköhän asiat hoidu omalla painollaan :)

PS. Olipa aikamoinen kokemus tosiaan lauantaina törmätä oman sulhon polttariporukkaan! Hirveä mökä vaan kuului ja äiti sitten kysyi, että ei kai tuo ole Matti. Siinä sitten vähän tiirailin ja kukas muukaan! Yritin siinä huomaamattomasti mennä ohitse siinä kuitenkaan onnistumatta, sillä aika nopeasti mun ja äidin ympärillä oli sulhon 16 henkinen polttariporukka öykkäröimässä :D 

kuvat: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti