tiistai 13. marraskuuta 2012

Save the date -joulukorttien luonnostelma

Mietittiin sulhon kanssa tässä illan aikana, että minkälaiset haluttaisiin meidän save the date -joulukorteista. Aluksi meillä oli ideana, että ostetaan tyyliin Tiimarista jotkut söpöt joulukortit ja kirjoitetaan vaan sinne taakse pikku runonpätkä ja se siitä. 

Se ois kuitenkin ollu liian yksinkertainen jopa meille. Joten ruvettiin miettimään, miten saataisiin joulukorteista enemmän meidän näköisemme ja sellaiset, että siinä tiedotetaan tulevasta suuresta tapahtumasta. Noh, mitenkäs muutenkaan kun laittamalla omat naamamme korttiin mukaan. :) 

Eli ideana siis tulostaa meistä yhteiskuva ja liimata se kartongille. Päihimme leikkaamme kartongista tietynkin punaiset tonttulakit, jotta joulufiilis säilyy. Kortin toiselle puolelle tulostamme pienoisen joulurunon, josta ilmenee että mennään naimisiin ja missä ja milloin. Ei jaksettu ruveta keksimään omaa runoa, joten päätettiin käyttää tätä jo olemassa olevaa runoa:

"Jotain on ilmassa, arvaatko sen?
On joulu aikaa yllätysten!
Emme malta olla kertomatta,
suurta juhlaa kuuluttamatta;

XX ja XX menevät naimisiin,
piirrä siis merkki kalenteriin.

dd.mm.yyyy, Paikkakunta
Virallinen kutsu seuraa ilmoitusta."

Seuraava haaste olikin löytää meistä joku suht asiallinen yhteiskuva ja voin kertoa, ettei se ollut mitenkään kovin helppoa. Yksi suht ok kuva löytyi kuitenkin viime helmikuiselta Riikan matkaltamme. 

Päätin kokeilla, miltä kuva näyttäisi tonttulakkien kanssa ja käytin apuna ystävääni painttia. Lopullisessa kortissa hatut ovat siis leikattuna kartongista, mutta tältä se suunnilleen näyttäisi:


Niinkuin huomaatte varmaan, muokkaustaitoni ovat uskomattomat! Noh mutta... tästä saa ainakin jonkinlaisen kuvan miltä kortti tulisi näyttämään. ;)

Mitäs tykkäätte? Onko tyhmä idea lähettää joulukortti omalla naamavärkillä varustettuna, vaikka tämä ei nyt olekaan täysin perinteinen joulukortti?

2 kommenttia:

  1. Kiva idea mun mielestä! Mikäs sen persoonallisempaa kuin oma kuva kortissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on ja itekin tulin sitten siihen tulokseen, että tämä kortti on aivan meidännäköinen eikä meiltä voisi odottaa muunlaista (tällä budjetilla siis, ideoitahan ois vaikka miten upeita!) :)

      Poista