maanantai 30. heinäkuuta 2012

Winetasting!!!

Hola hola!!! Viikonloppuhan vietettiin tiukan räpin ja pienen häähumun (syy maistella viinejä) merkeissä! Elikkäs elikkäs, perjantaina käytiin pipefesteillä feattaamassa FP:n keikalla. Meininki oli hurja ja koko keikan ajan yleisöstä huudeltiin "Matti Matti Matti..." Olihan se sitten huikeeta täräyttää lauteille vetämään pari biisiä! Loistosettiä!

Perjantain keikan jälkeen hypättiin autoon ja kruisailtiin helteisessä päivässä kohti meidän landea. Sinne kokoontui minä, vaimoke sekä molempien vanhemmat!! Ideana oli sopia hieman budjetista ja käytännön asioista.. niistä neuvoteltiin hetki, jonka jälkeen päästiin itse-asiaan, eli maistelemaan viinejä!! Sovittiin että häissä tullaan tarjoilemaan espiritu de chile viinejä... punaista sekä valkoista taikajuomaa!



Viinit oli erittäinkin hyviä... ja paljon juotuna niistä tulee myös hutikkaan. Mutta eihän me sentään hutikkaan tultu.. sivistynyttä maistelua...kai!!

Viinin lisäksi saatiin päätettyä, että häissä kahvin kanssa tullaan tarjoilemaan brandyä sekä jotain vahvaa likööriä. Niitä pitää vielä maistella erikseen, joskin nyt päästiin silläkin saralla jo ihan hyvään vauhtiin!!! Brandyjen ja liköörin maistelusta taitaa vielä olla tulossa sitten omat tarinansa!!

Ei kait tässä muuta... taas kerran päivä lähempänä hoohetkeä!!

- M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti