maanantai 18. kesäkuuta 2012

Lomalomaloma!!!

Termosta vaan kaikille teille!! Kuten ehkä jostain olette huomanneet, niin meillä on loma. Alotettiin loma rehellisesti karkaamalla viikoks landelle, jotta jaksetaan huomisesta eteenpäin painaa viikko barcelonassa! Huikeeta! Oli kyllä pirun rentouttava viikko, vaikka eilen tuntu vielä siltä, että kroppa ei koskaan palaudu viikonlopun vietosta! Oltiin vaimokkeen kanssa järkätty mökille pienimuotoiset juhlat ja saatiin sinne kasaan erittäinkin mukava poppoo jonka kanssa rillutella!
Alkuun säät suosi poppootamme ja kerkes nopeemmat jo (minä) palamaan ihan kunnolla.. vaikka suomen suvessa ei pysty palamaan! Lauantaina sitten säiden herra skidisti yritti tulla pilaamaan reissua, mutta ei annettu pikku sateen haitata!! Pikku sateet kuuluu kesään!!
Meidän landehan sijaitsee Leppävirralla, jossa meidän häät on ensi vuonna. Kas kummaa paikalla oli vaimokkeen kaasot yhtä lukuunottamatta. Naikkoset kävivät tarkastamassa juhlapaikan sekä kirkon ja kuuleman mukaan ensimmäiset kyyneleetkin kirkkokierroksella tuli!! Alkaa hommat konkretisoitumaan kun näkee paikat ihan oikeasti ja suunnittelut pääsee kokoajan alkamaan enemmän ja enemmän. Alla pari kuvaa kirkosta, joka on mun mielestä ainakin pirun magee!


Kirkkokierrokselta kun naikkoset kotiutu, niin vietettiin lauantai loppuun saunoen, grillaten ja hauskaa pitäen!! Vaimokkeen veljentyttö kerkes purskahtamaan itkuun kesken ruokailun, kun soitettiin meidän tuleva alttarille kävelybiisi ja sillon tunteet näytti olevan pinnassa! :) Kaikenkaikkiaan hirveen hieno viikonloppu ja alkuloma, josta kuuluu kiitokset kaikille mukanaolleille!! Lisäänpä tähän loppuun vielä pari fiilistelykuvaa mökin rannasta ja pihalta yms yms!! Hyvää kesänjatkoa

t- M






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti