torstai 19. syyskuuta 2013

Meidän hääpäivämme: Potrettikuvat osa 3

Huh, onpa viime postauksesta kulunut jo aikaa! Tuntuu kyllä, että on ollut niin hirveä koko ajan viime aikoina ettei oo ehtinyt keskittyä yhtään tähän blogimaailmaan. Joko oon ollut töissä tai sitten viettänyt laatuaikaa ystävien kanssa! Ja sama kiire jatkuu, on muuten sen verran pitkä työputki taas meneillään, mutta onneksi senkin väliin mahtuu monta ihanaa ihmistä ja muita kivoja juttuja.

Mutta jatketaan hääpäivän läpikäymistä. Seuraavana vuodossa meidän potrettikuvat, jotka otettiin auringon laskiessa. Harmiteltiin, että tyyliin taivaan ainoa pilvi oli auringon päällä, joten ei saatu kuviin sellaista auringonlaskua kuin oltaisiin haluttu tai millainen oli hääpäivän aattona juhlapaikan yllä. Mutta jätetääs taas löpinät sikseen ja laitetaan kuvia tulemaan! Laitan samaan läjään myös kaveriporukan kanssa otetut yhteiskuvat.
Vähiin käy ennen kuin loppuu, voivoi! Olisko jotain, mitä joku haluaisi vielä ehdottomasti kuulla meidän häistä? Esimerkiksi jostain käytännön järjestelyistä ym.? Toiveita saa laittaa vapaasti tulemaan. Häämatkasta on toivottu postausta ja se on kyllä tulossa kunhan saadaan nää häät pois alta! 

Multa ois myös tulossa hääkengät- ja laukku kenties tässä jossain vaiheessa myyntiin, jos jotain mahtaisi kiinnostaa. Mun hääkenkien korkoihin jäi nurmikosta hieman vaaleanvihreää ja mun pitää selvittää, että saako sitä mitenkään pois. Ilmottelen kyllä sitten mikäli nää tulee myyntiin, mutta saa laittaa sähköpostia jo nyt mikäli on kiinnostunut! 

PS. Mä meen huomenna kampaajalle hankkimaan rouvatukan! Paitsi että niinku Korpulle kerkesinkin jo mainita niin en suinkaan lyhennä vaan päinvastoin ;) Iiks jännää! 

Kuvat: Henri Pylväs. Ethän kopioi!

4 kommenttia:

 1. Jälleen kerran vain ihastelen teidän kuvia <3 Varsinkin nää koko porukan kuvat saa mut hymyilemään, teillä on ollut niin huikeen ihana ja iso porukka (heitä tuntematta, mutta kuvien perusteella).

  Sulle tulee parrain rouvatukka! Wuhuu! Onnea kampaajakäyntiin ;)

  Mä haluisin kuulla lisää siitä häämatkan salaperäisestä kuvauksesta ja sitten varmimmat tärpit Italiasta. Lisäksi rouvan vinkki vitoset hääpäivään ois hyviä. Myös kiinnostaa kuulla arkeen paluu ja avioliiton ensiaskeleet, myös ensimmäisestä kokonaisesta päivästä avioparina ois kiva kuulla. Huh huh, jospa jonkun edes viitsisit noista kirjottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No johan tuli toiveita ;) pyrin toki toteuttaa kaikki, mutta ainakin Sisilia-postaus on tulossa ja enköhän mä sitä meidän valokuvaustakin hieman valaise sitten kun on aika julkistaa ne kuvat täällä. :)

   Poista
 2. Ihania kuvia taas :) mä kuulisin mielelläni mihin kaikkiin asioihin kannatti panostaa ja mihin ei tarvinnut niin paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Toive pistetty korvan taakse ;)

   Poista