torstai 6. joulukuuta 2012

Herkutteluilta kaasojen kanssa

Niin kuin aiemmin kerroin, eilen oli tarkoitus istua iltaa kaasojen kanssa ja nautiskella yhden kaason tekemistä leivoksista. Ja voi että mitä herkkuja tämä ihana neiti olikaan tehnyt! Oon kyllä niin otettu eilisestä ja samalla myös hirrrrveeen kateellinen, että miks mä en osaa tehdä tollasia! Ilta oli muutenkin aivan loistava. Otettiin siinä illan aikana hieman skumppaa ja glögiä (tosin oltiin keretty jo hieman nautiskella hehkuviiniä yhden kaason kanssa tässä meillä...). Iltaa jatkettiin sitten keskustaan ja loppuilta kuluikin tanssilattialla heiluen. 

Mutta nyt hieman kuvia eilisistä herkuista. Pahoittelen kuvien laatua, kun kännykällä nämä otin. Herkkupöydästä löytyi siis macaroneja, suloisia pipareita, muffinseja sekä aivan upea täytekakku. Kaaso oli myös tehnyt morsiuspuvun mallisia ja värisiä pipareita, mutta koristelut oli jäänyt kiireen vuoksi tekemättä, joten niitä ei sitten tarjoiltu ollenkaan. Oli ne kyllä hienoja ilman koristelujakin. ;)

skumppalasit vielä tyhjänä...

Siis tää kakku!! Miettikää, kaaso on tehnyt myös nuo ruusukkeet itse. Siis aivan upea ja olihan se ihan herkullinenkin. ;)

Nomnom!

ISO KIITOS vielä teille tytöt illasta! Ootte huippuja, puspus. 

Me vietetään sulhon kanssa itsenäisyyspäivää tortun- ja piparintuoksuisissa tunnelmissa. Tänään olisi myös tarkoitus tehdä savethedate-joulukortit loppuun, että saadaan ne postiin ensi viikolla. Loppuillasta sitten käperrytään sohvan nurkkaan glögilasit kädessä katselemaan linnan juhlia. :) Huomenna matkustakin porukoiden luokse n. viikoksi ja lauantaina juhlitaan yhden kaason valmistujaisia! Life is gooood. :)

Mitenkä siellä vietellään itsenäisyyspäivää? Aiotteko katsoa linnan juhlia?
Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille :)

4 kommenttia:

  1. Voi vitsi mikä kakku!! Wau! Täällä syödään hyvin ja parkkeerataan kans illaksi sohvalle linnan juhlien pariin :) Rauhallista itsenäisyyspäivää! :)

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis kakku ja leivonnaiset. Ei ole suotu minullekkaan leipomislahjoja, joten voin vain ihastella muiden upeita luomuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä kyllä ärsyttää, kun olisi ihana osata tehdä tämmöisiä! Mieluusti harjottelisinkin, mutta kun tässä taloudessa ainoa makeansyöjä satun olemaan minä. :D

      Poista