torstai 18. heinäkuuta 2013

Meidän hääpäivämme: Valmistautuminen

Heippa kaikki ja terkut uskomattoman kauniista Sisiliasta! Taormina on vienyt meidän molempien sydämet uskomattomilla maisemillaan, superhyvällä ruualla sekä ihanilla ihmisillä. Tiedän, ettei häämatkalla saisi edes ajatella bloggaamista, mutta saatiin tänään eka satsi valokuvia meidän valokuvaajalta ja koska olen niistä niin fiiliksissä, halusin jakaa ne hyvin pian myös teidän kanssanne. Sulho on suihkussa juuri, joten mulla on täydellinen hetki uhrata aikaa hieman blogimaailmalle. ;)

Alotetaan meidän hääpäivän läpikäyminen anoppilan mökiltä, jossa olimme valmistautumassa ennen kirkkoon lähtöä. Vietimme kaasojeni kanssa edellisen illan siis hotellissa ja hotellin aamupalan jälkeen klo 8.00 istuttiin kampaajan tuoliin ja aukastiin skumppa. Munhan piti mennä kampauksen jälkeen vielä meikkiin, mutta jouduin sen tosiaan perumaan, sillä mun ja meikkaajan kemiat eivät aivan täysin kohdanneet. Jouduin "taistelemaan" meikkaajan kanssa siitä, minkälainen meikki minulle sopii ja missä tunnen oloni mukavimmaksi. Itse peräänkuulutin luonnollisen meikin perään, kun taas meikkaaja oli sitä mieltä että mitä enemmän meikkiä, sen parempi. Meikkaaja oli myös sitä mieltä, että mulla on pakko olla mustat alarajaukset, joita mä en ikinä ikinä ikinä muuten käytä. Tästäkin asiasta käytiin pitkä keskustelu, vaikka yritin meikkaajalle kertoa etten tunne oloani mukavaksi alarajauksien kanssa enkä tunnista itseäni peilistä. Koko koemeikki oli aivan hirveä kokemus ja totesin, että mielummin meikkaan itse ja näytän pelleltä kuin että maksan siitä että näytän pelleltä. Mutta se siitä, kampaus onnistui kaikilla meillä täydellisesti ja meikattuakin sain jotenkin kaason avustuksella. 

Mutta kampaajan jälkeen suunnattiin tosiaan kaasojen kanssa mökille, jossa oli vielä aika rauhallinen tunnelma. Äidit olivat kampaajalla ja meikkauksessa ja me aloitettiin kaasojen kanssa meikkausurakka. Pikkuhiljaa porukkaa alkoi lisääntyä ja kaikkia jännitti kovasti! Mä pysyin yllättävän rauhallisena koko aamupäivän ja muutama kyselikin, että miten voin olla niin rauhallinen. Valokuvaajamme saapui klo 12.30 ja siitä pikkuhiljaa jännitys alkoi kasvaa...

Mutta nyt loppu lörpötys ja antaa kuvien puhua puolestaan, olkaa hyvä! 





















Siinä ne! Nyt me lähdetään syömään ja lihottamaan itseämme hieman lisää ;) Palataan taas mahdollisimman pian!<3

Kaikki postauksen kuvat by Henri Pylväs, joten ethän kopioi! 

21 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Näytät niin kauniilta ja onnelliselta! :))

    VastaaPoista
  2. Oi, kuinka kaunis morsian ja mielettömät kaasotkin! Terveisiä täältä rankkasateiden keskeltä sinne Sisilian aurinkoon! Tosin juuri tällä hetkellä meilläkin ilta-aurinko valaisee asuntoa, mutta vielä hetki sitten ilma oli aivan päinvastainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti, myös kaasojen puolesta! :) Ja joo kuulin että lähdettiin aika oikeeseen aikaan reissuun säiden puolesta. Toivotaan, että ne helteet tulee vielä tännekin! :)

      Poista
  3. Ooo, mitä kuvia! Oot super kaunis <3

    VastaaPoista
  4. Upeita! Kuvista välittyy ihanasti tunnelma :)

    VastaaPoista
  5. Oikein ihanaa reissun jatkoa teille! (täällä sataa vettä..)

    Ootte kyllä ollut mahtavan näköinen porukka - ei jää paljon kaasot morsiamen hehkulle jälkeen. ;)

    Ja näytät todella hyvältä ilman ammattilaismeikkaajan tekemää meikkiä, ihan kateeksi käy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mulla oli kyllä upeimmat kaasot! :) ja kiitos kovasti!

      Poista
  6. oih, olipa kaunis mekko ja morsian! Toivottavasti postaat myös Italiasta, jonne myös mielin häämatkalle. Ihanaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja joo ehdottomasti teen postauksen Italiasta!

      Poista
  7. Ah, toi puku on vain niin täydellisen istuva ja upea <3 Ihania kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, puku oli kyllä ihana ja sai mielettömästi kehuja! :)

      Poista
  8. Ootpa ollut upean kaunis morsian! :) Ihana puku ja ennen kaikkea ihan täydelliset hiukset! Nauttikaa lopusta häämatkastanne! :)

    VastaaPoista
  9. Ah miten ihanan kaunis sinä olet <3 !

    VastaaPoista
  10. Niin herkän kaunis morsian! :)

    VastaaPoista
  11. Mistä tuo sinun pukusi on? Aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kaunis, kuvat ei anna sille tarpeeksi kunniaa! Mutta puku on ihan Niinattaresta, olisiko ollut nimeltään Victoria Jane 17505? :) Ja puku on tulossa myyntiin, kunhan saan sen pestyä! ;)

      Poista
  12. mikä koko ja paljonkos maksais? Voit laittaa mulle sähköpostillakin tiedon: orvokki.kutilainen@windowslive.com...

    VastaaPoista