maanantai 10. kesäkuuta 2013

Mun upeaakin upeammat polttarit!

Varoituksen sana tähän alkuun: tästä tulee hyyyyvin pitkä postaus!

Eli polttareita vietettiin lauantaina. Oltiin aiemmin puhuttu kaasojen ja bestmanien kanssa, että kokoonnutaan meille pitämään hääpalaveria, joten en osannu ollenkaan aavistaa että polttarit ois nyt viikonlopuna. Kuitenkin heräsin virkeenä 7.30 ja joku pakotti, mut menemään samantien suihkuun. Just kun kerkesin lopettaa suihkuttelut, niin meidän ovikello alko soimaan ihan julmetusti! Huusin sulholle vaan, että "apua!" ja avasin oven ja näin kun sulho loikki ulko-oven suunnalta pois ja sano, että "mee avaamaan". No mähän menin ja kun sain oven aukaistua, alkoi hirveä huuto ja kaasothan siellä oli! En muista mitä tein, taisin kiljua ja peittää silmät ja huutaa et "mul ei oo viel housuja!!". 

Kaasot tunki mulle heti käteen tavaralistan, joita mun piti pakata mukaan. Mulla oli kuulemma tunti aikaa. Lista sisälsi mm. vaatteita, bikinit, vyön, kissanlelun, suolaa, pipon jne. No siinä sitten äkkiä meikkasin itteni edes jonkinnäköseks ja pakkailin tarvittavat tavarat laukkuun. Jännitys oli aika kova! Siinä pakkauksen ja laittautumisen lomassa, mut puettiin mun päivän asuun. Päivän teemahan oli siis räppärille morsian! Eli päälle sulhon räppipaita, sulhon lippis ja huivi sinne lippiksen alle. Tottakai asiaan kuulu myös arskat sekä kunnon blingblingit. 







Kaksi kaasoista lähti hieman aikaisemmin jo seuraavaan kohteeseen ja me loput tultiin sitten autolla perässä. Multa sidottiin (taas) meidän parkkiksella silmät ja sit mentiin räpin soidessa täysillä! Sitten päästiin perille ensimmäisen kohteeseen ja silmät pysy edelleen sidottuna. Jännitti ihan hirrrveesti eikä sitä helpottanut ollenkaan se, että yks kaasoista rupes kyselemään että onko mulla sydänsairauksia tms. 


Sitten vihdoin huivi otettiin silmiltä pois, kun mun piti allekirjoittaa pari paperia ja samalla sitten sainkin tietää, että missä me ollaan eli Malmin lentoasemalla. Pakko sanoa, että mun ilme oli varmaan aikamoinen kun tajusin, että mitä seuraavaks tapahtuu eli laskuvarjohyppy! Mähän oon siis haaveillut kyseisestä asiasta ainakin viimeiset 6 vuotta, mutta jostain syystä ei oo ikinä tullu hypättyä. Mut nyt vihdoin pääsin sen tekemään! Mun kädethän rupes hikoo ja tärisee samantien kun tajusin, että nyt se tapahtuu. Mut jännitys ei ollu ollenkaan sellanen paniikkipelko vaan enemmänkin sellanen odottava ja olin vaan niin fiiliksissä tulevasta hypystä. Tässä vaiheessa meidän polttariporukka lisäänty kahdella ihanalla typyllä. 



mulla oli oikeesti housutkin tuolla alla :)

Paikalla oli aika paljon polttariporukkaa ja meidänkin hyppyporukasta 3/4 oli polttarisankareita. Siinä sitten käytiin läpi nopea koulutus ja sit eikun kamat kasaan! Mun kanssahyppääjä oli tosi mukava turkulaismies, joka sai kyllä viimeisetkin jännitykset häviimään. Ja sit eikun koneeseen ja kohti taivasta! Mentiin 4 kilometrin korkeuteen ja kun jossain vaiheessa kuulin, että nyt ollaan puolivälissä niin ajattelin että "vasta?!". Mut mä olin yllättävän tyyni koko nousun ajan, mutta sit kun ovi aukastiin ja näin kun ensimmäiset kaks hyppäs sinne tyhjyyteen, niin sit rupes syke nousemaan! Ja sit olikin meidän vuoro ja voi että!! Se fiilis vapaapudotuksen aikana... ei sitä pysty sanoin kuvailemaan. Vapaapudotusta oli ehkä n. 30 sekuntia, en osaa yhtään arvioida ja se meni kyllä niiiin äkkiä. Sit varjo auki ja loppulaskeutumisen ajan pystykin vaan fiilistelee maisemia. 5 minuuttia tais kaikkiaan mennä koko alastuloon. Taivaalla mäkin pääsin ohjailemaan varjoa sekä tehtiin kunnon karusellit taivaalla, eli pyörittiin aika kovaa ympäri. Lasku meni täydellisesti suoraan jaloilleen ja huh, fiilis oli loistava ja tää tyttö oli pelkkää hymyä! 


Kun päästiin takaisin lentoasemalle, mua vastassa odotti kunnon huutosakki kannustushuutoineen. Sit vaan kamat pois ja takaisin polttariporukan luokse, jossa mut puettiin taas räppikuteisiin. Huomasin, että porukka oli taas lisääntynyt yhdellä ihmisellä ja heti ekana mulle tungettiin skumppalasi käteen! Siinä sitten hetki hengattiin ja kuunneltiin räppiä ja fiilistelin vaan mun hyppyä! Koko hyppyhän siis myös videoitiin ja katsotaan, jos saisin sen myös tänne blogiin laitettua kunhan videon saan itelleni! 


Siitä sitten pikkuhiljaa lähdettiin liikkumaan eteenpäin ja tällä kertaa kulkuvälineenä toimi julkinen liike. Ihmisten ilmeet oli aikamoiset kun meidän joukkio tuli bussiin. Malmilta matkustettiin keskustaan, missä sain pahvisydämen jossa luki "räppärille morsian". Mun tehtävänä oli siis kerätä vastaantulevilta ihmisiltä ominaisuuksia, mitä räppärin vaimolla tulee olla. Tässä vaiheessa mun piti kaivaa esiin myös pakkaamani pipo, joka täytettiin pienillä paperinpaloilla. Jokaisessa paperinpalassa oli yksi kysymys ja vastattuani oikein kysymykseen, sain shottihuikan. Kysymykset liittyivät kaikkiin muistoihin, mitä ollaan polttariporukan kanssa vuosien aikana koettu. Osa oli aika kinkkisiä, mutta yleensä vastaus tuli, kun vähän muisteli. 




No rautatieasemalta lähdettiin sitten tallustelemaan kohti Espaa, jossa laitettiin viltit ja tyttöjen valmistamat pikniktarjoiltavat esille. Onni oli, että meille sattui niiiin ihana ilma! Ois voinu olla vähän erilaiset polttarit mikäli ois satanu vettä. Siinä sitten istuskeltiin, nautittiin hyvistä tarjoiluista sekä huolehdittiin myös nesteytyksestä. Siinä sitten jossain vaiheessa mun käteen annettiin kori, jonka edessä luki "tarjolla piiskaa tai piparia!". Eli mun piti kaupitella ihmisille piparia tai jos ei kelvannu, oli tarjolla piiskaa. Tässä vaiheessa taisin ottaa 2 tai 3 kysymystä piposta putkeen. 



No sit eikun menoks! Oltiin matkalla Espalle nähty kolmen hengen jätkäporukka, jotka räppäs ja soitti bassoa. Heidän luoksehan me sitten suunnattiin! Tarjoilin heille piparia ja pojat vetäs tosta noin vaan mulle ikioman räpin. Koko räppi on onneksi videolla ja se oli kyllä niiin hyvä! Siinä sitten tyttöjen kanssa samalla jammailtiin ja saatiin aikamoinen yleisö ympärillemme. 

No sitten jatkettiin piparin kaupittelua ja muutamat piparit sain kaupiteltua, mutta piiskaakin jouduin antamaan. Vastaan tuli myös muita polttariporukoita, joiden kanssa tehtiin vaihtokauppoja.

Espalla sitten istuskeltiin muutama tunti ja lähdettiin klo 18 aikoihin taas liikkumaan eteenpäin. Tällä kertaa suuntana oli karaoketaksi! Lauluja tuli laulettua mm. Paula Koivuniemeltä, Cheekiltä, Nylon Beatilta ja Taikapeililtä. Parista biisistä on videomatskuukin! Karaoketaksilla ajeltiin jonkun aikaa ja kierrettiin siellä täällä. Loppujen lopuksi karaoketaksi pysähtyi Kirkkonummelle Kylmälään, jossa meitä odotti mökki. Mökillä sitten syötiin ja juotiin hyvin, saunottiin ja uitiin ja laitettiin kasvonaamiot, joka tosin mulla hieman jämähti naamaan. :D 


Kaasot olivat myöskin koonneet kasaan vanhoja valokuvia meistä kaikista ja yksi kaasoista oli sitten tehnyt pienen kuva-arvoitusjutun koneelleen. Eli kuvasta paljastui pikkuhiljaa enemmän ja enemmän, ja mun piti sitten arvailla että mistä kuva on ja keitä siinä on. Oli kyllä tosi ihana yllätys ja oli ihana muistella yhdessä kaikkia hauskoja iltoja yhdessä! :) Illan aikana mun piti kirjoittaa myös sulhon tekemään Polttari-räppiin yksi säkeistö ja pakko sanoa että riimittely oli kyllä ihan ammattilaisen tasolla ;) 

Loppuillasta sitten pelattiin juomapeliä, joka ei ehkä loppujen lopuksi ollut niin hyvä idea. :D Sitten vielä muutaman kaason kanssa meikattiin itellemme kunnon överibilemeikit. Joskus neljän aikoihin väsymys vei voiton ja ei paljoo tarvinnu unta houkutella kyllä. 

Aamulla sitten kaikki herättiin yllättävän pirtsakkana ja ruvettiin siivoamaan ja tekemään ruokaa. Jälkkäriks syötiin vielä oikein makoisat vohvelit ja sitten oltiinkin valmiina lähtöön! Ihmisten ilmeet oli kyllä taas aikamoiset, kun tultiin bussiin. :D Heti kun kotiin pääsin, otin sulhon kainaloon ja rojahdettiin sänkyyn. Ei paljoo tarvinnu taas unta houkutella. 

Mut väsymyksestä huolimatta, oli kyllä niin loistava fiilis! Oli ihan huikeet polttarit ja arvostan todella paljon tyttöjen panostusta! <3 Koko lauantai oli täynnä iloa ja naurua sekä ihania muistoja! Joten ISO KIITOS vielä teille, tiedän että luette tätä ;) 


Mc Matafakingangstashit kiittää ja kuittaa! Räppi tullaan kuulemaan varmaan lähipäivinä sit radiosta! ;)

12 kommenttia:

  1. Siis aivan mielettömät polttarit!! Voi että, kelpais mullekin, ehdottomasti :) Tässähän alkaa omat jännityskäyrät nousemaan, kun muilla blogimorsiamilla alkaa olla polttarit pikkuhiljaa juhlittu. Iiik, kohta on mun vuoro.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi toisaalta oon ilonen siitä ettei enää tartte jännittää että millon ne on, mutta toisaalta voisin viettää kyllä toiset polttarit vaikka ens viikonloppuna jos ne on aina näin huikeita! :D

      Poista
  2. Hahaa, ihan helmiltä kuulostaa sun polttarit! Ei oo ollu panostuksesta puutetta kellään. Varmasti ikimuistoista :) kauhulla ja mielenkiinnolla odotan, mitä omat kaasot vuoden päästä saa aikaan :D

    VastaaPoista
  3. Siis aivan huikeat polttarit!! Ei tommosia uskaltaisi toivoa edes hurjimmissa unelmissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyl sanoo, että polttarit meni kyl yli odotusten! :)

      Poista
  4. Hahahh, ihan loistava meininki!! :D Toivottavasti se räppi päätyy joskus eetteriin! :DD

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa huisille päivälle! Polttarit on niin kivoja. :)

    VastaaPoista
  6. Ai että kun kuulostaa mahtavalta päivältä:)! Mäkin niin haluaisin päästä hyppäämään laskuvarjolla, onnekas:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laskuvarjohyppy oli kyllä ihan huikee yllätys! Suosittelen hyppäämistä ehdottomasti! :)

      Poista